Indretning

Leder du efter inspiration til indretning af din bolig, så er Bobedre stedet for dig. Vi skriver om indretning af alle boligens rum: indretning af stue, indretning af soveværelse, indretning af køkken - og af alle mulige andre rum i boligen: kontor, bryggers, entré - fortsæt selv listen. Du kan også finde tips til valg af møbler og inventar samt gode råd fra landets bedste indretningseksperter og stylister. Eller følg med i vores læserbrevkasse med indretningstips og lær alt om, hvordan du får mest muligt ud af dine kvadratmeter. Eller er det sommerhuset, haven eller terrassen, du skal indrette? Det er blot om at gå på opdagelse i de mange smukke og billedrige reportager her på bobedre.dk - indretning af boligen er vores speciale.

Inspiration til indretningen af din bolig

Her på bobedre.dk finder du inspiration fra de bedste designere til indretning af din bolig. Det drejer sig både om de bedste danske, klassiske designere som Arne Jacobsen, Poul Kjærholm og Børge Mogensen og deres ikoniske møbler til indretning af alt fra stue til badeværelse. Eller se, hvordan du kan anvende ikoniske værker af internationale designpionere som Charles og Ray Eames, Ludwig Mies van der Rohe eller Alvar Aalto i netop din bolig.

Indretningstrends

Bobedre.dk er også det mest opdaterede online medie, hvis du vil holde dig orienteret om de sidste nye trends inden for indretning både i Danmark og i udlandet - fra Cecilie Manz til Tom Dixon eller fra Hay til Ikea.

Tips til indretning af alle typer af boliger

Stole, borde, senge, lamper - vi skriver om alle typer af møbler og om alle typer af boliger: herskabslejligheden, sommerhuset, murermestervillaen, bylejligheden med altan: find indspiration til indretningen af dit hus, din have eller af din terrasse her.