Design

BO BEDRE holder dig opdateret på alt nyt design inden for møbler, belysning, gadget og meget mere. Se også med her for nyheder om opsigtsvækkende priser på møbler og andet design på auktioner og i auktionshuse. Vi skuer ligeledes tilbage: til retro-design, klassiske nordisk design og danske designikoner og deres værker. Det er blandt andet Arne Jacobsen, Hans Wegner, Verner Panton, Børge Mogensen. Og det er også de største designere fra udlandet: Eames, Aalto, Le Corbusier for bare at nævne nogle få.

Det bedste design og de bedste designere på BO BEDRE

Design-stoffet på BO BEDRE er også nyttig viden om møbeldeisignere og dybdegående profiler af designere og spændende baggrundsviden om dansk og udenlandsk designkunst fra nutiden og fortiden. Eksempelvis kan du dykke ned i vores liste her, hvor vi har skrevet om de 24 møbeldesignere, som alle i norden med sans for design bør kende. Eller også kan du hente inspiration i et vores mange gallerier, hvor du kan lade dig inspirere af designet og indretningen i fx 1960’erne eller 1970’erne.

Gode gamle Wegner

En af Danmarks mest kendte designere er uden tvivl Hans Wegner. Og vi vil på Bobedre.dk gøre alt for at bevare design-kulturarven. Derfor har vi stor fokus på Wegner og hans design. Vi har blandt andet lavet et vidtrækkende galleri, hvor vi har listet – selvfølgelig illustreret ved flotte billeder – alle de stole, som gjorde Wegner verdensberømt. Derudover skal du selvfølgelig heller ikke snydes for Wegners borddesign. Her har vi nemlig lavet et galleri med hans bedste borde, der kommer rundt om alle hans flotteste design.

Alt fra Blachman til Kähler

Udover de kendt designere såsom Verner Panton, Arne Jacobsen og førnævnte Hans Wegner, kan du selvfølgelig også finde fint design fra eksempelvis Kähler. Eller hvad med Thomas Blachman? Kan du huske, da han designede en ny stol? Ja, på Bobedre.dk kan du vitterligt finde alt inden for den skønne verden af design.