Køkken

BO BEDRE er stedet for dig, der skal have nyt køkken, lave om i dit nuværende eller som bare leder efter inspiration. Her finder du reportager og shopping-gallerier om stilfulde køkkener fra Danmark og resten af verden. Vi bringer også omtale af alt muligt tilbehør til køkkenet: vaske, bordplader, spiseborde, stole, opbevaring og meget mere. Vil du have frisket dit køkken op med de nyeste farver, gadgets og inventar af de bedste designere, så er BO BEDRE også det bedste sted at holde sig ajour om de nyeste trends inden for køkkener. Her finder du nemlig Danmarks bedste inspiration til, hvordan du kan indrette dit køkken på mange spændende og alternative måder med de flotteste, nyeste designs.

Drømmer du om nyt køkken?

Går du med en drøm om at udskifte den dødsdømte opvaskemaskine, de misfarvede køkkenskabe eller din emhætte, som blæser mere, end den suger? Fat mod! På Bobedre.dk finder du masser af inspiration til dit næste køkken. Var det noget med et af disse 10 fleksible og flotte køkkener? Måske vil du have et køkken magen til Adam Prices? Eller også kan det være, at du vil gå med det unikke og få dig et snedkerkøkken, som ingen andre har? Ja, der er mange muligheder, når det handler om nyt køkken.

Det er de små detaljer i dit køkken, der tæller

Nej, i et nyt køkken er det ikke blot det at udskifte hårdehvidevarerne, skabe og skuffer eller bordpladen, som gør udfaldet i forhold til at føle sig hjemme. Det er de mindste detaljer, der kan gøre, at du får en Wauw-fornemmelse, hver gang du er i køkkenet. Det kan eksempelvis være dit skærebræt, som både ser slidt og beskidt ud. Men vidste du, at der rent faktisk findes en løsning - eller fem - til, hvordan du holder dit skærebræt rent og smukt? Det kan også være, at du ikke har tænkt over, at gulv og fliser har en del at skulle have sagt i forhold til dit køkkens udtryk? Eller også er det bare fordi, at din køkkenrulleholder kunne trænge til en opgradering. Ja, du kan gøre meget bare ved at gøre en lille smule, når det handler om at få dit køkken fra fedt til fantastisk.