Dessert

Hvordan laver man verdens bedste chokoladekage? Hvad skal du servere som dessert for dine gæster nytårsaften? Eller hvad er det nu, der skal i en klassisk cheesecake, for at den bliver helt uimodståelig? De svar giver BO BEDRE dig. Her kan du finde opskrifter på masser af lækre desserter. Fra de nemme og hurtige desserter såsom en chokolade-panna cotta med kirsebær til de sunde som havregrynskager eller raw-lagkage - helt uden sukker. Ja, der er noget for enhver her på bobedre.dk. Yderligere kan du finde opskrifter fra nogle af landets bedste konditorer og dessertkokke som eksempelvis Mette Blomsterberg, Morten Heiberg og Maja Vase.

Dessert til højtider

Vil du gerne erstatte risalamanden juleaften? Er du på bar bund, hvad angår din dessert nytårsaften? Eller vil du gerne fejre Thanksgiving med en lækker pie? Så kan du finde opskriften på netop dén dessert her på bobedre.dk.

Jorden rundt i desserter

På bobedre.dk finder du ikke blot de danske, klassiske desserter såsom denne udsøgte rabarbergrød. Nej, du finder desserter fra hele verden. Fra Italiens mest berømte dessert, tiramisu, og Frankrigs caneléer til den amerikanske Rocky Road og en traditionel spansk mandelkage.

Opskrifter af kendte dessertkokke og konditorer

Vil du gerne være lige så god til at lave desserter som de bedste i dessertbranchen? Så kan du dykke ned i BO BEDRES arkiv, hvor du finder opskrifter fra nogle af de mest kendte danske dessertkokke og konditorer. Hvad med at prøve kræfter med Maja Vases hippe hindbærsnitter? Eller måske er du mere til Morten Heibergs storslåede hindbærdrøm? Du finder opskrifterne på desserterne her på bobedre.dk