Når det handler om tatar, drejer det sig ikke kun om den klassiske med oksekød. Der findes nemlig mange forskellige slags tatarer. Det kan eksempelvis være en tatar af tun, rå limfjordsøsters eller en vildttatar af fx kronhjort. Hvis du aldrig har prøvet tatar, kan du danne dig et overblik her, hvor vi hylder det rå kød.
Er du mere til grønne forretter frem for kød, klarer bobedre.dk også det. Der findes nemlig masser af opskrifter på lækre og nemme vegetarretter, som sagtens kan bruges som forret. Fx kan du bevise over for dine gæster eller dig selv, at artiskokker sagtens kan fungere som forret alene. Det vegetariske køkken byder på oceaner af muligheder og opskrifter.
Vil du gerne lave noget særpræget eller anderledes til dine gæster, kan du også udforske BO BEDRES mange opskrifter på eksotiske forretter. Eksempelvis kan du bringe et strejf af det spanske køkken hjem i dit eget med denne klassiske tapas med dadler og bacon. Eller måske kunne du være interesseret i at servere en omgang panerede vagtelæg med trøffelmayo som forret? Du finder opskrifterne på bobedre.dk