Forret

Tunmousse, torsk og tatar – her på bobedre.dk finder du opskrifter på nogle af de bedste forretter, du kan tænke dig til. Om du skal sammensætte en perfekt fødselsdagsmiddag eller bare mangler opskriften på en nem og lækker forret til dit nytårs-selskab, ja, så har BO BEDRE den. Og der er noget for enhver smag. Fra gazpacho og kammuslinger til alverdens forretter med laks og rejer. Er du vegetar, kan du selvfølgelig også finde opskrifter på lækre vegetar-forretter. Så hvad venter du på? Gå på opdagelse nu i Bo Bedres store arkiv, og find opskriften på netop den forret, du har lyst til at lave og servere.

Tatar som forret

Når det handler om tatar, drejer det sig ikke kun om den klassiske med oksekød. Der findes nemlig mange forskellige slags tatarer. Det kan eksempelvis være en tatar af tun, rå limfjordsøsters eller en vildttatar af fx kronhjort. Hvis du aldrig har prøvet tatar, kan du danne dig et overblik her, hvor vi hylder det rå kød.

Vegetarforretter

Er du mere til grønne forretter frem for kød, klarer bobedre.dk også det. Der findes nemlig masser af opskrifter på lækre og nemme vegetarretter, som sagtens kan bruges som forret. Fx kan du bevise over for dine gæster eller dig selv, at artiskokker sagtens kan fungere som forret alene. Det vegetariske køkken byder på oceaner af muligheder og opskrifter.

Eksotiske forretter

Vil du gerne lave noget særpræget eller anderledes til dine gæster, kan du også udforske BO BEDRES mange opskrifter på eksotiske forretter. Eksempelvis kan du bringe et strejf af det spanske køkken hjem i dit eget med denne klassiske tapas med dadler og bacon. Eller måske kunne du være interesseret i at servere en omgang panerede vagtelæg med trøffelmayo som forret? Du finder opskrifterne på bobedre.dk