
Tatar af rå Limfjordsøsters
Forkæl dine gæster med en lille og nem velkomstsnack af rå limfjordsøsters rørt til tatar. Servér med et glas roséchampagne.
AfLone Kjær
Opskrift på tatar af rå Limfjordsøsters
Til 4 personer
Den festlige snack med østers serveres på en stentøjstallerken fra F & H's Bitz-serie.
ØSTERSTATAR
østers 8 stk.
radiser 4 stk.
skalotteløg 1 lille
lime 1 stk.
purløg 1 potte
agurk 1 stk.
karse 1 bakke
ØSTERSTATAR
• Åbn østers, og løsn dem. Hæld saften i en skål. Hak østers. Hak skalotteløg og radiser fint, og kom i en skål med østers, limesaft og hakket purløg. Vend godt rundt.
• Skær agurken i strimler med en kartoffelskræller. Servér østerstatar med agurkespåner, og top med karse.