Hovedret

Var det noget med et lækkert oksespidsbryst eller frikadeller i alverdens afskygninger? På bobedre.dk finder du både nemme og lækre hovedretter, du kan servere for din partner eller til dine gæster. Og du kan helt sikkert finde opskriften på din yndlings-hovedret. Om det er oksemørbrad, moussaka, laks bagt i ovnen, har vi opskriften. Vil du holde en tema-middag, klarer vi også det, da vi har masser af eksempelvis italienske og vegetariske hovedretter. Dine gæster går i hvert fald ikke sultne hjem, når du har serveret en af BO BEDRES mange hovedretter.

Opskrifter med oksekød

Hvis der er noget, der er et hit som hovedret ved middagsbordet, er det oksekød i forskellige udskæringer. Hvad med et klassisk oksespidsbryst med citron og rosmarin? Og skal det være ekstra lækkert, kan du jo servere en oksemørbrad med trøffelsauce. Vil du sikre dig, at dit kød bliver stegt til perfektion, kan du jo passende anskaffe dig et sous vide-sæt og læse vores guide til, hvordan det bruges til at lave den mest fantastiske hovedret med oksekød.

Fisk til hovedret

Er du til den lidt lettere hovedret, så er fisk sagen. BO BEDRE giver dig alt fra perfekt dampet laks til pigvar, torsk og hornfisk. Kun fantasien sætter grænser, hvis du vil servere fisk som hovedret til dine gæster.

Lækre opskrifter fra hele verden

På bobedre.dk finder du selvfølgelig opskrifter på hovedretter fra hele verden. Fra lækre, nemme italienske pastaretter, klassisk fransk confit de canard og mexicanske tacos til marokkansk lam med couscous og asiatisk rissalat. Så hvorfor ikke give den traditionelle hverdagsmad et eksotisk pift?