Badeværelse

BO BEDRE er stedet for dig, der skal have nyt badeværelse og leder efter inspiration. Her finder du reportager og shopping-gallerier om stilfulde badeværelser fra Danmark og resten af verden. Vi bringer også omtale af alt muligt tilbehør til toilettet: vaskekummer, armatur, toiletter, håndklæder og meget mere. Vil du have frisket dit gamle badeværelse op med de nyeste farver, gadgets og inventar af de bedste designere, så er BO BEDRE også det bedste sted at holde sig ajour om de nyeste trends inden for badeværelser.

Indretning af dit badeværelse

Ofte er dit badeværelse det mindste rum i din bolig. Men det betyder ikke, at ikke selv kan gøre noget ved indretningen, sådan at badeværelset bliver et rart sted at opholde sig. Hvad med at give det et præg af nordisk stil, så det både bliver smukt og elegant? Og har du tænkt på, at sildebensparket gør sig utroligt godt både på væg og gulv i dit badeværelse? Eller måske aner du bare ikke dit levende råd i forhold til dit mikroskopiske badeværelse i københavnerlejligheden? Bare rolig, kære læser - her er der masser af inspiration at hente.

Tips til at gøre badeværelset perfekt

Har du (også) problemer med lugten på dit badeværelse? Vi giver dig her en masse tips til, hvordan du fjerner den dårlige lugt. Det kan også bare være, at du mangler den perfekte lampe, det smukkeste spejl eller et par elegante højtalere for at give det sidste touch. BO BEDRE er din redningsmand.

Masser af tidløse artikler om badeværelset

Ikke alle artikler om bad og badeværelse på BO BEDRE er nødvendigvis nyheder. Her på siden kan du også finde evergreens, som det er meningen, at du år efter år skal kunne få gavn af. Det kan for eksempel være praktiske tips til tilbehøret til badeværelset, inspirerende gallerier med udsøgte eksempler på indretning af toilet og bad eller snedige bud på opbevaring i badeværelset.