Badeværelse

BO BEDRE er stedet for dig, der skal have nyt badeværelse og leder efter inspiration. Her finder du reportager og shopping-gallerier om stilfulde badeværelser fra Danmark og resten af verden. Vi bringer også omtale af alt muligt tilbehør til toilettet: vaskekummer, armatur, toiletter, håndklæder og meget mere. Vil du have frisket dit gamle badeværelse op med de nyeste farver, gadgets og inventar af de bedste designere, så er BO BEDRE også det bedste sted at holde sig ajour om de nyeste trends inden for badeværelser.

BO BEDRE's bedste om badeværelser

Ikke alle artikler om bad og badeværelse på BO BEDRE er nødvendigvis nyheder. Her på disse sider kan du også finde evergreens, som det er meingen, at vores læsere år efter år skal kunne få gavn af. Det kan for eksempel være praktiske tips til tilbehøret til badeværelset, inspirerende gallerier med udsøgte eksempler på indretning af toilet og bad eller snedige bud på opbevaring i badeværelset. Her er links til nogle af vores mest populære artikler om bad og badeværelser:

Badeværelser med stil: 9 badeværelser for feinschmeckere, Råt bad i beton. Små badeværelser: Indretning af Københavnerbad på 1-2 kvadratmeter, 10 geniale minimalistiske badeværelser. Belysning på badeværelset: 15 lamper til badeværelset under 1000 kr.