Have

Er du husejer, er foråret og sommeren den bedste tid på året. For så er det nemlig tid til at komme i haven. Og her på BO BEDRE skriver vi om alt, der har med haven at gøre: Havemøbler, planter, højbede, blomster, indretningen af din have, dekorative udelamper og alt om din terasse eller altan. Udover de gængse ting, der hører til din have, giver vi også masser af gode tips til dig og din have. Eksempelvis, hvordan du passer din jungle af planter, hvilke planter der holder edderkopperne væk, hvordan du kommer myrerne til livs, eller hvordan du hjælper de danske sommerfugle. Der er kort sagt lidt af hvert til haveelskeren.

Indret haven flot

Hvis du virkelig elsker din have, går du nok også op i indretningen af den. Og BO BEDRE hjælper dig med at få den flotteste have i nabolaget. Vores have-reportager kan helt sikkert fungere som inspiration til din haveindretning, men vi giver eksempelvis også gode tips til, hvordan du skal indrette haven, så den er flot hele året, eller hvordan du skal style den. Derudover stiller vi selvfølgelig også skarpt på de hotteste havemøbler, der findes på havemarkedet netop nu - her otte af dem fra 2017.

Alt om planter og blomster

Har du grønne fingre, værner du helt sikkert om dine planter og blomster. BO BEDRE er blandt andet eksperter i plante-DIYs. Her kan du fx se, hvordan du laver dine egne stiklinger, mens vi her guider dig til at lave dine egne buksbom. Selvfølgelig skriver vi også artikler, der tager forskud på havesæsonen - fx hvordan du beskytter dine blomster mod sen nattefrost, mens vi her kommer med gode tips til, hvordan du dyrker dit drivhus, hvis du har sådan et i din have.

Danmarks flotteste haver

En del af det at være vild med sin have er også at blive inspireret af andres mageløse indretninger eller styling af deres haver. Derfor skriver BO BEDRE selvfølgelig også masser af havereportager fra almindelige danskeres uderum. Her har vi besøgt Lotte i sit fantastiske orangeri, mens denne lille østjyske have på trods af størrelsen alligevel har god plads. Og nu er du vist klar til at fjerne dine øjne fra skærmen og bevæge dig ud i din skønne have, ikke?