© Greenline

Klar til de sene sommeraftener? Bliv inspireret af disse smarte lyskilder og varmelamper til terrassen

Vi begynder så småt at kunne ane de varmere tider forude. Derfor har vi samlet en række forskellige lyskilder og varmelamper, så du kan få gjort terrassen sommerklar.

Tanken om lune sommeraftener med et glas vin på terrassen kan gøre én helt varm om hjertet. At sidde med familie og venner og snakke stille, mens mørket langsomt sænker sig, er vel noget af det absolut bedste, man kan forestille sig.

Sommeren har vi desværre kun på lånt tid, men med en god varmelampe og nogle lyskilder, kan du forlænge både sæsonen og aftentimerne, hvori det er muligt at sidde ude.

Her har vi samlet seks forskellige af slagsen, så du kan finde den bedste løsning til lige netop din terrasse.

© Greenline

Den lyse

Når vi tænker på varmelamper, kommer vi hurtigt til at tænke på et stort og sort monstrum, der fylder på terrassen. Men en varmelampe kan sagtens være diskret og fås i farver, der passer til omgivelserne.

Denne terrassevarmer fra Solamagic fås for eksempel både i sort, lysegrå og hvid som på billedet. Du kan montere den på stativ, men takket være dens medfølgende beslag, kan du også montere den under et loft, eller i kip på terrassen, så den smelter naturligt ind uden at påkalde sig opmærksomhed (for andet end den dejlige varme, den spreder).

Serien Eco+ Pro Arc fra Solamagic er desuden testet til at være mere effektive end gennemsnittet af varmere på markedet. Og i modsætning til gasvarmere har de ingen CO2-udledning.

Solamagic Eco+ Pro Arc terrassevarmer i hvid – find den lige her.

© Greenline

Bålsted med mere

Der er næsten ikke noget hyggeligere end at stimle sammen om et bål, men på grund af røglugten er det sjældent en succes, man gentager aften efter aften på terrassen. Indtil nu!

Det flotte bordbål Cube fra Pelmondo er nemlig helt oplagt til terrassen, hvor det spreder lys og varme – men uden lugten af røg. Til bålet skal du nemlig bruge træpiller. Samtidig skal du ikke bruge hverken strøm, ethanol eller gas, som ved traditionelle terrassevarmere.

Når du ikke bruger Cube som bålsted, kan du desuden omdanne det til et terrassemøbel, så du får gavn af det både i løbet af dagen og om aftenen.

Pelmondo Cube bålsted med træpiller – find den her.

Når du samles om bordbålet Cube kan du passende sidde på matchende skamler. Find dem her.

© Greenline
© Greenline

Varme til benene

Det er ofte om benene, vi fryser om aftenen, og her, vi pakker os godt ind i tæpper. Så hvorfor ikke sætte varmelampen under bordet? Her varmer den, hvor det gør allermest godt, og samtidig er den meget diskret.

Dette cafébord fra Mensa Heating har en indbygget terrassevarmer, så du slipper for en varmelampe, der står og fylder under bordet. Og bare rolig: Den har teknologien "safe touch”, som gør, at du kan røre ved den uden at brænde dig på benene.

Mensa Vireoo Professional terrassevarmer i sort – find den her.

© Greenline

Den perfekte belysning

En aften på terrassen kan udnyttes på flere forskellige måder. Måske I vil sidde og hyggesnakke med en dæmpet belysning, og måske du skal kunne se siderne i din bog eller konturerne på det brætspil, I sidder bøjede over. Derfor kan der være varierende krav til belysningen – også i løbet af aftenen, hvor mørket gradvist falder på.

Hertil er dæmpbare lyskilder helt oplagte at bruge på terrassen. Væglamperne og de stående havelamper på billedet herover er begge fra Ledvance, og begge kan de fjernstyres direkte over wi-fi ved hjælp af en app, hvor din enhed sættes op til fjernstyring. Så har du stemningsskabende belysning til de fleste lejligheder.

Ledvance Smart+ wi-fi Cascade væglampe – find den her.

Ledvance Smart+ wi-fi Cascade havelampe – find den her.

© Greenline

Stemningsskabende lys

Skal aftenen bruges sammen med venner og i festlige omgivelser, så kommer vi selvfølgelig ikke uden om lyskæden, som kan være både hyggelig og festlig. Og en fest kan du hurtigt få skabt med denne farverige lyskæde fra Wiz med LED-pærer.

Lyskæden styres også over wi-fi, og via en app kan du styre lysstyrke, farvetemperatur og timere.

Wiz String lyskæde, 14 meter – find den her.

© Greenline