Drinks

Fra Mojitos med et twist til en klassisk Singapore Sling. Mangler du inspiration til, hvilken cocktail du skal mikse og drikke eller servere for dine gæster, finder du opskrifterne på bobedre.dk. Hvad end det drejer sig om iskolde sommerdrinks, den perfekte velkomstdrink med champagne til nytårsaften eller cocktails helt uden alkohol, kan du finde masser af opskrifter her på hjemmesiden. Du finder drinks med rom, vodka og selvfølgelig gin. Yderligere kan du også finde svar på, hvorfor eksempelvis gin er blevet så populært, og hvorfor du bør drikke mere af det. Med BO BEDRES opskrifter på drinks og cocktails er du garanteret en festlig aften.

Drinks til alle årstider

Er det bidende koldt udenfor, eller viser temperaturen tæt på de 30 grader, kan du på bobedre.dk finde opskrifter på drinks, der passer til vejret nu og her. Eksempelvis er en vinter-Margarita perfekt som drink hjemme foran kaminen med de varme uldsokker på. Står den derimod på høj solskin, vil en af disse iskolde sommerdrinks med gin helt sikkert være et hit.

De klassiske drinks

Klassiske drinks kan man aldrig få nok af. Mangler du eksempelvis opskriften på den lækre og nemme Singapore Sling, eller har du mere lyst til den fantastiske Moscow Mule, finder du opskrifterne på de cocktails på bobedre.dk

Drinks med et twist

Nu vi er ved klassikere, hvad så med at prøve nogle af dem med et twist? Det er ofte få ændringer i opskriften, der kan betyde, at drinken endda bliver endnu mere lækker end den oprindelige. Eksempelvis kan du prøve denne Mojito med hindbær. Og hvis vi bliver ved hindbær, hvad så med også at bruge bærret i den klassiske Gin Fizz?