Vilkår

Vilkår for brug af Bobedre.dk

Brug af hjemmesiden er ensbetydende med accept af nedenstående betingelser. Overholdes disse ikke, forbeholder vi os ret til at eksludere brugere uden varsel.

Ophavsret

Med mindre andet er angivet, har Bonnier Publications International AS copyright på alt materiale på dette websted. Materialet må ikke anvendes i erhvervsøjemed uden tilladelse, og indholdet må kun citeres med tydelig kildeangivelse. Erhvervsmæssig brug af materialet kræver godkendelse af:

Benjamin Media A/S

Finsensvej 6D

2000 Frederiksberg

Email: [email protected]

Ansvarsfraskrivelse

De informationer, du finder her på denne hjemmeside har gennemgået en løbende gennemarbejdning og kontrol og er derfor så vidt vi ved korrekte. På trods af disse forholdsregler kan vi dog ikke udelukke, at enkelte fejl sniger sig ind. www.bobedre.dk påtager sig intet ansvar for eventuelle gener eller skader, som måtte opstå i forbindelse med den enkelte læsers brug af informationer, som er tilvejebragt her på hjemmesiden.

Eksterne links
Vi gør opmærksom på, at hjemmesiden bobedre.dk indeholder links til sider, som ikke drives af Benjamin Media A/S, og som vi derfor ikke kan påtage os noget ansvar for indholdet af.

Cookiepolitik
Bonnier Publications International AS gør sig umage for at tilbyde overskuelige hjemmesider med det indhold, der er mest relevant for dig. For at det kan lade sig gøre, bruger vi teknologier, som kan indsamle, behandle og sortere oplysninger om, hvordan du og andre besøgende bruger hjemmesiden. Du kan læse mere på https://bobedre.dk/cookiepolitik

Persondatapolitik
Personoplysninger, som afgives i forbindelse med oprettelse af abonnement, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik.

_

Vilkår er opdateret d. 17.06.2019