Bo bedre nr. 13

Nyt magasin: Kom med til julefest

Det nye magasin er på gaden - her er, hvad du kan glæde dig til.

Til julefest

Der er nyt magasin på gaden, og du kan glæde dig til en masse inspiration til den skønneste julefest.

Vi er i julehumør, så du får hele to magasiner med, når du køber det nye Bo Bedre. Du får nemlig også vores mad-magasin Alt om mad, der giver dig 98 siders dejlige opskrifter til jul og nytår. Du kan glæde dig til nye måder at bruge julemadens rester på, og hvordan julekage-traditioner kan udvides med opskrifter fra hele verdens julekager.

Du får også helt ekstraordinært et ark med 10 af årets julemærke, som er tegnet af en kunstner, der har et helt særligt forhold til Julemærkehjemmene.

Kom med til jul på slottet, når Tirsbæk Gods ved Vejle Fjord byder på drømmejul i sneen. I den magiske decembertid bliver slottet pyntet ekstra smukt op.

Du kan se frem til 8 skønne juleborde med meget forskellige udtryk, der kan give dig en masse idéer til at dække et flot bord til dine gæster.

Lad dig inspirere af chefredaktørens eget julebord og designeren Kristina Dams budskab om at gøre sig umage overfor hinanden i juletiden.

Og julen kommer tidligt i år, for vi har også krydret magasinet med hele to fantastiske konkurrencer - så måske er det dig, der skal vinde den ikoniske Kaiser Idell-bordlampe fra Fritz Hansen eller et smukt og klassisk tæppe fra Vibeke Klint?

Rigtig god læselyst!

Du kan bestille magasinet direkte til din postkasse her.

Bo bedre nr. 13
Alt om mad
Julemærket 2022
© Høgh & Møller