Sangria med fersken
© Stine Christiansen. Styling: Gitte Heidi Rasmussen

Forfriskende rosé-sangria med fersken og jordbær

Elsker du rosé og sangria, kan denne variation af den spanske klassiker meget nemt gå hen og blive en ny favorit. Den er skønt svalende og passer derfor helt perfekt til de varme sommerdage.

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 liter

  • 4 ferskner eller nektariner
  • 500 g små jordbær
  • 2 flaske rosévin, evt. med bobler
  • 2 dl appelsinlikør, fx Cointreau

Sådan gør du

  1. Skyl frugt og bær grundigt.
  1. Skær fersknerne i smalle både, og halvér jordbærrene.
  1. Kom frugten i glassene eller en kande sammen med knust is og lidt friske mynteblade.
  1. Hæld vin og likør henover, lad det trække lidt, og servér.

Tip: Find gerne en mousserende lyserød vin til at fortynde med.

LÆS OGSÅ