5 lækre mocktails til dig, der ønsker en drink uden alkohol

Ønsker du et alternativ til den klassiske Gin & Tonic eller Mojito? Vi har samlet 5 lækre drinks helt uden alkohol, der ikke går på kompromis med smagen.

Mocktails er en stigende trend

At vælge cocktails fra og mocktails til er blevet en stigende trend blandt mange. Er du én af dem, der ønsker mindre eller ingen alkohol indtag, men ikke vil gå på kompromis med smagen? Så bør du læse med her.

Vi har nemlig samlet fem lækre bud på mocktails opskrifter, der med sikkerhed ikke vil skuffe. Om du så ønsker et alternativ til mojito eller de mere søde cocktails, finder du helt sikkert en til din smag!

Espresso Tonic

Espresso Tonic stylet i Melodia-glas fra RCR.

© Katja Leth Atzen

Espresso Tonic med citrus

Espresso Tonic er en utrolig forfriskende drink, der er nem at lave. Du kan variere den ud i det uendelige, men her har vi holdt den helt simpel med lidt agurk.

Granatæble Mocktail

Vores Granatæble Mocktail er stylet i Tumbler Bubble-glas fra Broste Copenhagen.

© May Kjærsgaard

Granatæble Mocktail

Nyd en frisk og læskende mocktail med granatæble og rosmarin, der sagtens kan sidestilles med andre cocktails. Denne drink er perfekt som velkomstdrink!

LÆS OGSÅ: Vores 10 bedste champagne cocktails.

Orange Blossom

Orange Blossom stylet i Martini Glass Bubbles fra Broste Copenhagen.

© Caroline Rex og Naja Poulsen

Orange Blossom mocktail

Orange Blossom er en sød og frisk drink, der er utrolig let at lave. Her har vi givet den et tvist i form af rosmarin, som passer perfekt sammen med appelsin.

Tropical Mango

Vores Tropical Mango er stylet i Ripple Champagne Saucer fra Ferm Living.

© Helle Helle Kjems

Tropical Mango

Denne skønne drink er nærmere en smoothie end en mocktail. Smagen er dog ikke til at komme uden om, og den vil gå godt til de mange lune sommeraftener. Og hvis du tilføjer kokossirup ledes tankerne hurtigt hen på Piña Colada!

Brombær Mojito Mocktail

Vores Mojito Mocktail er stylet i Grand Cru long drink-glas fra Rosendahl.

© May Kjærsgaard

Mojito mocktail med brombær

Hvis du ønsker en lækker drink, men vil helst undgå alkoholen, så er denne opskrift på Mojito med brombær mocktail lige noget for dig. Smagen er let og forfriskende, og så er den endda nem at lave!