Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Frisk og cremet Tropical Mango

Denne skønne drink uden alkohol er forfriskende og lækker. Den vil klart gå godt til de mange lune sommeraftener. Og hvis du tilføjer kokos-sirup leder tankerne hurtigt hen på Piña Colada!

© Helle Helle Kjems

Tropical Mango med banan

Det skal du bruge

  • 100 g frossen mango
  • En halv banan
  • Saft fra en halv lime
  • 1 dl yoghurt natural

Sådan gør du

  1. Kom mango, banan, limesaft og yoghurt i en blender.
  2. Blend indtil den får en cremet konsistens.
  3. Pynt eventuelt af med friske basilikum blade eller mynte blade og en skive lime.

Tip: Tilføj kokossirup for at gøre drinken endnu mere eksotisk.

Tropical Mango

© Helle Helle Kjems - Vores Tropical Mango er stylet i Ripple Champagne Saucer fra Ferm Living.

Relaterede Artikler