Opskrift på rabarber daiquiri

Opskrift på hjemmelavet rabarberlikør

Det er overraskende simpelt at lave din egen rabarberlikør – og denne er fra øverste skuffe, lavet af en cocktailmester fra baren Gilt i København.

Hjemmelavet rabarberlikør

Få opskriften på en nem, lækker og hjemmelavet rabarberlikør. Selve arbejdstiden er ikke lang, men den skal dog stå og trække ved stuetemperatur i 4-5 dage.

Er du på udkig efter en lækker drink til sommeren, der med sikkerhed vil imponere med både smag, ambition og udseende, så er denne hjemmelavede rabarberlikør den perfekte ingrediens. Den giver lige det ekstra pift til en drink som Rabarber Daiquri.

Hjemmelavet rabarberlikør

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 flaske

Det skal du bruge:

  • 2 kg rabarber
  • 1400 ml vodka
  • 700 g sukker (cirka, smag selv til)

Sådan gør du:

  • Rabarberlikøren laves ved at lægge 1 kg rabarber i 700ml vodka ved stuetemperatur i 4-5 dage.
  • Herefter sis frugten fra, og væsken hældes igennem et kaffefilter, for at bortskaffe de sidste frugtrester i væsken.
  • Herefter tilsættes sukker.
  • Smag selv til - men rettesnoren er 1 del sukker til 2 dele rabarbervodka.
  • Herefter røres sukkeret komplet ud i rabarberlikøren.