© Margaret de Lange

Se det stemningsfulde uderum, der emmer af luksus og ro

Langs den italienske Riviera, på en klippeskrænt med udsigt over hav og grønne dale, ligger en perle af en feriebolig, hvor inde og ude smelter sammen på ubesværet vis.

Lysere tider og lunere temperaturer venter lige om hjørnet – og det samme gør solfyldte dage og stemningsfulde aftener på terrassen. Drømmer du om at skabe den perfekte udendørs oase til afslapning og hyggeligt samvær sommeren igennem, så kig med her, hvor du kan lade dig inspirere af en feriebolig ud over det sædvanlige.

Det betagende hus har en unik placering på den italienske Riviera, og fra dets luksuriøse udearealer, der er indrettet med samme stramme linjer og nedtonede farvepalet som den 150 kvadratmeter store bolig, har man kig til både bølgebrus og grønne omgivelser.

Velkommen udenfor!

Med sin facade i natursten blender huset smukt ind i det omgivende landskab.

© Margaret de Lange

I den indbydende hængesofa i teak og flet kan man kan trække sig mageligt tilbage i skyggen og slappe af til de gyngende bevægelser.

© Margaret de Lange

Den overdækkede terrasse er indrettet med møbler fra Slettvolls Cape-serie, der med sit stramme design står i flot kontrast til naturen.

© Margaret de Lange

Luksuriøst uderum med flere zoner

Ligesom i boligen er også arealerne udenfor opdelt i forskellige zoner. Nogle til afslapning og nogle til underholdning, så der er en indbydende krog til enhver anledning og ethvert tidspunkt på dagen.

Eksempelvis er den elegante hængesofa under grundens største træ perfekt til en afslappende stund i skyggen. Det samme gælder den lille overdækkede terrasse, hvor et stort udetæppe skaber en tydelig base for de bløde loungemøbler fra Slettvolls Cape-serie og giver en følelse af en rolig oase, hvor samvær og luksus er i højsædet.

Loungemøblernes betræk er desuden hurtigtørrende, slidstærkt og egnet til maskinvask, så det egner sig perfekt til udendørs brug og står flot sæson efter sæson – både i sydlandsk såvel som det lidt mere barske nordiske klima.

I spisestuen er det også rolige farver, der dominerer. Lige med undtagelse af det stilrene spisebord fra Slettvoll, der skaber blikfang og fremstår som et værk i sig selv.

© Margaret de Lange

Minimalisme møder vild natur

En x-factor i al indretning er interiørdetaljerne, og i denne bolig gælder det også udearealerne. På bordene i de hyggelige spisegrupper skaber planter i dekorative potter, lysestager og lamper i glas og små, skulpturelle indslag varme og personlighed.

Materialemikset på møbler og detaljer, der varierer fra aluminium til teak og flet, giver et spændende, men tilpas minimalistisk udtryk, som udtrykker balance mellem det organiske og det hårde – og lader den omgivende natur komme til sin ret.

© Margaret de Lange

Når mørket falder på, kaster stemningsfulde glaslamper et hyggeligt skær over udearealerne.

© Margaret de Lange

Oplev møblerne, der er brugt i de stemningsfulde udearealer, helt tæt på i Slettvolls butik på Østerbro i København, hvor du også kan få personlig rådgivning om indretning.

© Margaret de Lange