© Markilux

3 tips til at skabe en luksuriøs sommeroase på terrassen

Er din terrasse klar til dejligt solskinsvejr og hyggelige stunder?

Foråret er endelig landet, og de lune sommerdage kommer tættere på. Det betyder hyggelige stunder på terrassen, men er din blevet helt forårsklar til gæsterne?

Der skal ikke mange ændringer til for at skabe en hyggelig stemning på terrassen. Her er tre tips til, hvordan du får opgraderet dit uderum til en luksuriøs og indbydende oase, hvor du har lyst til at tilbringe alle timer i døgnet.

1. Brug naturen

Vi danskere er blevet vilde med at bruge naturen i vores indretning indenfor, så hvorfor ikke fortsætte i uderummet? Selvom terrassen ofte er omgivet af en have, giver det en frodig og hyggelig atmosfære, når du trækker naturen med ind på terrassen.

Med store plantekrukker kan du nemt skabe liv på terrassen. Plant fine blomster og dine yndlings-krydderurter, så de er lige ved hånden, når du tænder op i grillen.

Inddrag også gerne naturen i andre elementer ved eksempelvis at vælge havemøbler i naturlige materialer, placere et jutetæppe på terrassegulvet eller indrette med rustikke sten.

Skab skygge på terrassen med en eksklusiv markise som den nye kassettemarkise MX-2 fra Markilux.

© Markilux

Tilpas kassettemarkisen MX-2 fra Markilux, så den opfylder netop dine behov. Tilføj terrassevarmere under markisen eller LED-lys, så I kan se hinanden hele aftenen.

© Markilux