Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Sådan skaber du et hyggehjørne på altanen

Gør altanen til dit nye favoritsted ved at skabe en afslappet stemning, hvor du kan nyde morgen- eller aftensolen.

levende lys stelton hurricane

© Stelton

Lanterne lyskæde altan terasse

© Sirius Home

Forskellige former for lyskilder

For at skabe den rette stemning er det vigtigt at tænke nøje over belysningen. Lyskæder og levende lys emmer af hygge.

Steltons lysestager er både enkle i sit udtryk og har et smart design. De er oplagte at have stående udenfor, idet regnvandet kan løbe ud af sig selv. De fås i to størrelser, hvor den lille koster 249,95 kr. mens den store koster 299,95 kr.

Kombiner lysestagerne med en dekorativ lanterne fra Sirius Home. Lyskæden indeni er batteridrevet og har en indbygget timerfunktion. Lanternen giver et naturligt varmt lys, hvilket er, hvad du skal gå efter for at skabe den hyggelige stemning. Denne koster 299 kr.

puder skagerak udendørs vind og vejr

© Skagerak

Foldemadras House Doctor grå

© House Doctor

Masser af bløde puder

Indret hyggehjørnet med masser af puder og bløde liggeunderlag, så du virkelig kan læne dig tilbage og slappe af.

Puderne her er fra Skagerak og fås i flere størrelser og farver. Ikke nok med at de pynter på din altan, så er de også designet til at kunne modstå al slag vejr. Den mindste model koster 525 kr.

Det er de færreste altaner, der har plads til en liggestol, men med denne madras fra House Doctor er det muligt at lægge sig ned og tage en lur. Bagefter rulles den sammen, så den ikke optager særlig meget plads. Madrassen forhandles hos KAiKU og koster 740 kr.

Stempelkande med termo Eva solo

© Eva Solo

Farvet glas kop Nordal

© Nordal

Drik en kop kaffe...

... imens du nyder morgen- eller aftensolen. Denne stempelkande fra Eva Solo er i et flot nordisk design. Derudover fungerer den også som en termokande, så den holder kaffen varm i længere tid. Stempelkanden koster 899,95 kr.

Servér kaffen i de smukke glaskopper fra Nordal. Kopperne, der fås i 4 forskellige farver, rammer plet i én af tidens helt store trends, farvet glas. Hver kop koster 70 kr., og der følger en matchende underkop med.

uldtæppe Elvang grå alpakauld

© Elvang Denmark

udendørs gulvtæppe jotex

© Jotex

Indret med tæpper

For at skabe en lille hyggekrog er det vigtigt, at du ikke kun indretter med puder, men også med bløde tæpper. Når det bliver køligere om aftenen, er det rart med et tæppe, man kan pakke sig ind i. Dette grå tæppe er fra Elvang Denmark og består bl.a. af alpakauld, som både er varmere og føles blødere end normal uld. Tæppet koster 949 kr. og fås i flere farver.

Skab en stuefornemmelse ude på altanen ved at tilføje et bouclétæppe. Gulvtæppet er beregnet til at bruges udenfor, da det både tåler fugt og regn. Det er nemt at holde rent, hvilket også gør tæppet til et oplagt valg i entréen eller bryggerset. Gulvtæppet koster 695 kr. og er fra Jotex.

cafebord fold sammen altan terasse

© Skagerak

Funktionelle møbler

Når altanen kun er få kvadratmeter, er det ideelt med funktionelle møbler. Med dette bord fra Skagerak er der rigeligt med plads til at kunne sidde og spise aftensmaden. Ved at bøje benene mod midten kan begge halvdele af bordet bøjes sammen. Derved kan du have det stående uden at optage for meget plads. Bordet koster 4.995 kr. og fås i 3 matte farver.

Du kan også give din altan et rustik look ved at indrette med en trallebænk, hvor du i den ene ende skaber en siddeplads og i den anden dekorerer med blomster eller krydderurter. Hos Kabeltromlen kan du vælge mellem et hav af størrelser, så du får en bænk der passer perfekt til din altan. Priserne starter fra 699 kr.

Relaterede Artikler