Altan møbler
© Altanbutikken.dk

6 sommerfavoritter til den lille altan

Er du den heldige indehaver af en altan, har du den perfekte mulighed for at skabe en lille, hyggelig oase. Læs vores bud på de smarteste musthaves til den lille altan.

Sommerdage på altanen

En altan er guld værd – og specielt på de varme sommerdage. Men har du ikke særlig meget plads at gøre godt med, er det nødvendigt at være lidt kreativ og finde på nogle smarte løsninger, så pladsen udnyttes korrekt.

Vi har derfor samlet 6 idéer til udstyr, der på en kreativ og effektiv måde, skaber det perfekte frirum, hvor du kan slappe af og nyde den friske luft.

Pizzaovn
© Ooni

Et udendørs pizzaeventyr

Kalenderen siger sommertid – den perfekte tid til at lave pizza uden åben himmel.

Hvad enten du er til traditionel pizza, en kræsenpind, veganer eller den eksperimentelle type, så favner den hjemmelavede pizza alle. Og den er delevenlig – om man ønsker. Men fælles er, at pizzaovnene fra Ooni kan varmes op til 500 grader, og pizzaen bages på blot 60 sekunder.

Karu 16 Multi-Fuel Pizza Oven, €799.00, Ooni

Agnes Opbevaringsbænk
© Balcony Living Cph

Opbevaringsboks og bænk i én

En smuk opbevaringsbænk er det perfekte møbel til den lille altan. Bænken kan både benyttes som en ekstra siddeplads, men giver også mulighed for at opbevare hynder, tæpper eller andet på altanen.

Agnes opbevaringsbænk, 3.995,00 kr., Balcony Living Cph

iGrill mini stegetermometer
© Weber

Bluetooth stegetermometer

iGrill Mini er et stegetermometer som du kan benytte på din smartphone via bluetooth. Stegetermometeret er en professionel temperaturføler, så du kan være sikker på, at kødet får den helt perfekte stegning – uanset om du er til rød, medium eller gennemstegt.

iGrill Mini har en rækkevidde på 45 meter, hvilket betyder, at du nemt kan bevise dig frit omkring, men du har stegetermometeret i brug.

iGrill Mini, 649,00 kr., Weber

Ellen parasol
© Balcony Living Cph

Mini parasol

For at udnytte pladsen på altanen bedst muligt, kan du overveje en parasol til dit altangelænder. Du slipper derfor for at have en parasolfod stående og parasollen kan nemt monteres og afmonteres igen.

Ellen parasol, 379,00 kr., Balcony Living Cph

Grillholder altan Morsø piccolo
© GRILLHOLDER.DK

Udnyt alle kvadratmeter med grillholderen

Grillholderen er et genialt ophæng til din grill, der frigør uudnyttede kvadratmeter, så du kan få det maksimale ud af din altan. Grillholderen monteres let på dit gelænder – og når du ikke skal bruge grilholderen, kan den hurtigt foldes sammen, så den ikke fylder.

Morsø piccolo, 1.399,00 kr., Grillholder.dk

Emma hængebord
© Balcony Living Cph

Smart hængebord

Et andet musthave til altanen er helt klart et hængebord. Denne model er lavet med en sammenklappelig bordplads, så du helt selv kan bestemme, om bordpladen skal være slået op eller ned. Hvis ikke du skal bruge bordet, kan du hurtigt klappe det ned og dermed få plads til alt fra vasketøj til potteplanter.

Emma hængebord, 2.795,00 kr., Balcony Living Cph

LÆS OGSÅ