Pacha Outdoor Collection
© Gubi

15 møbler som kan bruges både indendørs og udendørs

Lad ude og inde smelte sammen med disse praktiske møbler, som både passer til terrassen og i stuen.

En flydende grænse mellem ude og inde

På trods af at det danske vejr er noget ustabilt, så er vi rigtig mange, der er vilde med at bringe den indendørs hygge med udenfor med stemningsfuld belysning, bløde loungemøbler, praktiske udendørskøkkener, borde, tæpper og meget mere.

Vi inspirerer dig i denne guide til at lade dine møbler leve et dobbeltliv, så du på den måde kan gøre grænsen mellem dit inderum og uderum mere flydende.

Pacha Outdoor Collection
© Gubi

Som at sidde på skyerne

Pierre Paulins banebrydende siddekoncept flytter endnu en gang grænser udenfor. Fortryllende omgivelser kræver dedikerede siddepladser til at definere rum og skabe stemning.

Pacha-kollektionen er inspireret af skyerne, hvilket også forklarer dens skulpturelle blødhed. Derudover er den designet med et specialudviklet membranmellemlag, der både er vandafvisende og åndbart for at sikre hurtig tørring efter regn.

Et aftageligt regnslag hører også med, som giver yderligere beskyttelse mod elementerne - så du kan sidde blandt skyerne igen, så snart regnen forsvinder.

Du finder Pacha-kollektionen her

Sidebord til indendørs og udendørs brug
© Skagerak

Tag bordet med dig

Dette fine sidebord fra Skagerak er lavet af aluminium, og er med dets lette vægt nemt at flytte rundt på, alt efter hvor der er behov for det.

Bordet er desuden designet med små riller i hver side, så regnvand kan flyde væk. Brug bordet som sengebord i soveværelset eller som sidebord ved solsengen på terrassen.

By Your Side Table, 2.095 kr., Skagerak.

Smuk lænestol som egner sig til både indendørs og udendørs brug
© Unopiu

Smuk og detaljerig stol

På denne flotte stol er sædet, ryggen og armlænene lavet af den fineste rustikke snor, som sikrer, at man sidder blødt og godt.

Det stilfulde design gør, at stolen sagtens kan stå side om side med lignende stole, men den kan også stå helt for sig selv i et hyggeligt hjørne i stuen eller i en solrig krog på terrassen.

Small armchair Luce fra Unipiú, fra £384, FCI London.

Multifunktionelt bord til inde og ude
© Cane-line

Multifunktionelt bord

Dette smarte sidebord kan du både bruge til at sætte drinken på, når du nyder solen udenfor, og du kan tage det med indenfor til kaffen i stuen, når mørket har lagt sig.

Derudover kan du tage bordpladen af bordet og bruge den som serveringsbakke, når du har gæster. Et smart multifunktionelt møbel, som kan bruges dagen lang både inde og ude.

On-the-move sidebord, 1.699 kr., Cane-line.

lounge møbler udendørsmøbler stol bord
© MDF Italia

Enkelt, stilrent og tidløst

Enkelt og stilrent spisebord fra det italienske brand MDF Italia. Bordet er designet til at kunne stå både indendørs og udendørs og fås i flere forskellige størrelser, så de passer til alt fra den lille terrasse til den store spisestue.

AXY Dining Table, fra 22.970 kr., AmbienteDirect.

2 personers designsofa til ude og inde
© Kristalia

Bring indendørshyggen udenfor

Smuk sofa fra Patrick Norguets Tuile kollektion, som udover denne to-personers sofa består af en tre-personers sofa og en lænestol.

Sofaen er ideel indenfor, men kan også sagtens bruges som et hyggeligt element på terrassen, da den både er åndbar, UV-resistent og vandafvisende.

Tulie 2-seater sofa, pris afhænger af materialevalg, Kristalia.

Smuk og eksklusiv lounge chair
© DEDON

Maksimal afslapning både inde og ude

Denne skønne loungestol er designet til at holde godt, hvad end den står udendørs eller indendørs, og til at pynte i ethvert rum. Det høje ryglæn og det brede sæde gør, at du kan slænge dig i stolen, præcis som det passer dig.

MBRACE lounge chair fra DEDON, fra 11.899 kr., Scheel-Larsen.

Lænestol til indendørs eller udendørs brug
© B&B Italia

Den perfekte lænestol

En smuk og skulpturel lænestol som egner sig perfekt til terrassen. Man kan også lade stolen komme til sin ret i et tomt hjørne i stuen, hvor den samtidig kan danne rammerne om et hyggeligt læsehjørne.

Det høje ryglæn afskærmer for vind og vejr, hvis stolen står udendørs, og står den indendørs fungerer det som afskærmning for forstyrrelser.

Armchair Bay, pris afhænger af materialevalg, B&B Italia.

Smuk stol som kan bruges både inde og ude
© Fast

Enkel og komfortabel

Selvom denne stol er enkel i designet, så fanger den alligevel ens opmærksomhed. Det anderledes design med de smukke bløde former giver den et unikt tvist. Stolens enkle design gør, at den kan bruges som spisebordsstol både indendørs og udendørs.

Niwa Chair fra Fast, fra 2.674 kr., AmbienteDirect.

Foldbar stol som kan tages med på farten
© Skagerak

Den foldbare stol

Tag denne fine, foldbare stol med under armen, når du skal på stranden eller slå den ud i et solrigt hjørne i stuen og find yndlingsbogen frem.

Stolen er enkel og elegant, og samtidig let at flytte rundt på, hvilket gør den perfekt som en kombineret indendørs og udendørs stol.

Aito Lounge Chair, 4.995 kr., Skagerak.

Smuk og stilfuld lænestol
© Ferm Living

Miljøvenlig lænestol

Denne unikke stol skiller sig ud fra mængden med det smukke vævede tekstilsæde i brunlige nuancer, som er lavet af genbrugte plastikflasker.

Stolen indbyder til afslapning, hvad end det er indendørs eller udendørs, og den emmer af hygge og sans for smukt design.

Desert Loungestol fra Ferm Living, 1.899 kr., Luxo Living.

Praktisk sofa som er beregnet til både udendørs og indendørs brug
© IKEA

Den børnevenlige sofa til ude og inde

Denne stilrene sofa er perfekt til børnefamilien, også selvom den er hvid. Pudebetrækket er nemlig vandafvisende, og det kan samtidig tages af og vaskes. Det betyder også, at du kan have sofaen stående både indendørs og udendørs.

Du kan sammensætte modulerne til en lænestol eller en sofa, præcis så lang som du ønsker den.

HAVSTEN 2-pers. Sofa fra IKEA, 2.608 kr., IKEA.

Rustik bænk lavet af genbrugstraller
© Kabeltromlen

En rustik og miljøvenlig bænk

Vil du skabe et råt og ikke mindst personligt udtryk på terrassen eller i entréen, er denne fine bænk perfekt til formålet.

Den er produceret af rustikke genbrugstraller og fremstår derfor rå og med en god portion patina, hvilket bidrager med personlighed til din indretning. Bænken egner sig både til at stå indendørs og udendørs.

Trallebænk, fra 899 kr., Kabeltromlen.

Puder designet til at være udendørs
© Kantnordic

Puderne som tåler lidt af hvert

Fuldend dit uderum med disse skønne puder fra Kantnordic, som er designet til udendørs brug. Puderne er vandafvisende og fremstillet i vejrbestandige og slildstærke tekstiler, som kan tåle både regn, sollys, skimmel, klor, havvand og bakterier.

Den ideelle pude til terrassen eller altanen, som samtidig også sagtens kan tages med indenfor.

Outdoor Lux Yellow, 499 kr., Kantnordic.

Lænestol i et let og elegant design
© Bloomingville

Lige så smuk inde som ude

Med denne elegante lænestol fra Bloomingville kan du skabe en hyggelig atmosfære både inde og ude.

Stolen er både frostsikker og vandafvisende, hvilket gør den ideel til dit uderum, men mangler du en god siddeplads i stuen, kan den sagtens hentes med indenfor.

Mundo Loungestol fra Bloomingville, 1.999 kr., Royal Design.

© PR Home

Forlæng de varme sommeraftener

Forlæng de dejlige sommeraftener med en hyggelig loftlampe, som kan lyse terrassen op natten lang.

Med denne udendørs loftlampe kan du for alvor lade inderummet flyde sammen med uderummet. Lampen er fremstillet af vejrbestandigt stof og kan hænge ude i al slags vejr. Perfekt til udestuen eller terrassen.

Loftskærm Alva Outdoor fra PR Home, 1.199 kr., Homeroom.