© Slettvoll

Indret dit uderum, så det ligner en million

Med luksuriøse havemøbler og den rette hjælp kan du hurtigt og sikkert få skabt det uderum, du drømmer om.

Solen har efterhånden tittet frem et par gange, og man begynder hurtigt at længes mod sommerens varme dage og lune, lyse aftener.

Drømmer du om at indrette et uderum dertil, som lægger op til timevis af ophold, og som bærer præg af den rene luksus, så vil du helt sikkert synes om den nye outdoor-kollektion fra Slettvoll. Møblerne fra kollektionen ligner nemlig ikke bare en million, men de er også lavet i håndplukkede, førsteklasses materialer, som tåler både sol og regn – og brug gennem mange år.

Saml gæsterne rundt om spisebordet Robin fra Slettvoll, som har en bordplade i teak, der hviler på et stilrent, sort alumimiumsstel. Spisebordsstolen Marty har en ryg af vedligeholdelsesfri flet og er derudover af materialerne teak og sort alumimium.

© Slettvoll

Få hjælp til indretningen

Når du køber dine møbler hos Slettvoll, kan du desuden vælge gratis indretningshjælp til. Hvis du er usikker på, om møblerne har den rigtige størrelse, farve eller stemning til dit hjem, så står deres designteam klar til at hjælpe.

Deres indretningseksperter skræddersyr de bedste løsninger til dit uderum og kan både hjælpe med at indrette helt nye rammer og gentænke de eksisterende – en kæmpe hjælp, hvis dit uderum skal leve op til sit fulde potentiale.

Nyd en udestund i Marty Hammock, en 2-personers sofa, der kan hænges på stativ, under taget eller i et træ. Den kan virkelig gøre dit uderum til noget helt særligt.

Skab en hyggekrog i haven eller på terrassen med Marty 3-personers sofaen, Marty stole og Harbour sofabordet fra Slettvoll.

© Slettvoll

Marty-solsengen fra Slettvoll har den perfekte kombination af stramme linjer og tidløs komfort. Solsengen har justerbar ryg, en behagelig hovedpude og hjul, som gør, at den er nem at flytte.

Til det lidt mindre spiseområde er det runde Robin spisebord af teak og sort aluminium helt perfekt. Sammen med det står her fire Durban spisestole, som kan stables.

© Slettvoll