4 greb: Sådan gør du altanen sommerklar

Få inspiration til hvordan du let kan gøre din altan klar til de varme sommerdage.

Altan med flotte, grønne planter
© Getty Images

Start med en hovedrengøring

Det lyder kedeligt, ja. Men en hovedrengøring på altanen kan altså gøre underværker og få den til at se meget mere indbydende ud.

Samtidig kan hovedrengøringen forebygge eventuelle fremtidige skader på de udendørs materialer, så altanen holder sig flot meget længere. Følg vores guide til en effektiv hovedrengøring af altanen her.

Smarte møbler til altanen
© Altan.dk

Udnyt pladsen og find de helt rigtige møbler

Indret din altan med smarte, multifunktionelle møbler, så du kan bruge din altan til meget mere end blot en udendørs siddeplads.

Med de helt rigtige møbler kan du på selv den mindste altan skabe et uderum, som byder på både urtehave, spiseplads, solplads, opbevaring, hygge og meget mere. Få inspiration til, hvordan du udnytter pladsen bedst muligt på din altan her.

Farverige altanblomster
© Getty Images

Liv og sommerstemning på altanen

Lad farverige blomster og smukke, grønne planter tilføre masser af liv og sommerstemning på din altan.

Husk dog at tage højde for vindforholdene samt sol/skygge-situationen på din altan, da det kan have indflydelse på, hvilke blomster og planter, der egner sig bedst til lige netop din altan.

Mangler du inspiration til de perfekte krukker, kasser og potter til altanen, så klik her.

Hyggelig belysning til altanen
© Sirius Home
Plaid og puder til altanen
© Skagerak

Skab en hyggelig stemning

Med få, enkle greb kan du forvandle selv den kedeligste altan til den dejligste sommeroase, som du kan nyde både morgen, middag og aften. Det handler om at skabe et hyggeligt uderum med en afslappet stemning.

Inviter levende lys og lyskæder ind på din altan, indret med farverige puder, bløde plaider og hyggelige udendørs gulvtæpper og pift altanen op med smarte og indbydende møbler, som passer til enhver lejlighed.

Få masser af inspiration til hvordan du skaber en hyggelig stemning på altanen her.