© Completvvs.dk

Forvandl dit badeværelse på bare en weekend med disse 5 tricks

Det kræver ikke den store renovering at skabe et nyt look på badeværelset – tværtimod kan små indretningsgreb få dig rigtig langt.

Badeværelset er et forholdsvist lille rum, og derfor kræver det heldigvis ikke de store anstrengelser at give det en overhaling og friske det op – medmindre selvfølgelig du vil ud i et større projekt med nye fliser eller et nyt toilet.

Kan mindre gøre det, så har vi her samlet 5 tricks, som ikke kræver mange arbejdstimer, men som alligevel kan efterlade dig med følelsen af et nyt og lækkert badeværelse.

1. Nyt bademøbel

Der er almindeligvis ikke mange møbler på et badeværelse, så de er forholdsvist hurtige at skifte ud – og nye bademøbler kan gøre en verden til forskel.

Er du på udkig efter et nyt bademøbel, er dette fra Laufen Lua et oplagt bud til dig, der ønsker et tidløst design. Egetræet bidrager desuden med varme til badeværelset, som ellers godt kan have et lidt sterilt udtryk, og så har møblet en indbygget og rummelig håndvask.

Laufen Lua møbelpakke med 2 skuffer af eg. Find det her.

© Completvvs.dk

2. Udskift sæbedispenseren

I den mindre afdeling, så kan noget så simpelt som en ny sæbedispenser, et nyt tandkrus eller en pæn toiletspand også forbedre og forny æstetikken væsentligt.

Vælg badeværelsestilbehør fra samme serie for at skabe et gennemgående look på badeværelset. Produkterne på billedet nedenfor er fra Vipp og er af rustfrit pulverlakeret stål i en smuk beige farve samt gummi.

Pedalspand, tandkrus og sæbedispenser fra Vipp får hurtigt skabt en sammenhæng i badeværelsesindretningen her.

© Completvvs.dk

3. Et nyt spejl

Et spejl er ikke bare et spejl. Det kan gøre overraskende stor forskel for et rum, om det er stort eller småt, ovalt eller firkantet – eller måske det har en organisk og bølget kant?

Har dit spejl en ramme, spiller farven selvfølgelig også ind på udtrykket. Og er rammen af træ, kan du overveje at male det frem for at købe nyt.

Bag spejlet her kan du gemme tandbørster og deodoranter, så de ikke optager plads og generer øjet ved at stå fremme. Du kan også gemme dem i vægskabet eller overskabet fra Dansani Luna.

© Completvvs.dk

4. Stil frem

Vi glemmer tit, at små dekorationer og personlige ejendele ikke kun hører hjemme i stuen. Tværtimod kan du bruge dem overalt i hjemmet for at give et personligt touch. En oplagt måde at friske badeværelset lidt op på, er derfor at udsmykke det med lys, vaser og andet boligtilbehør.

Montér eventuelt nogle hylder som på billedet herunder, eller anskaf dig et vitrineskab, hvor du kan stille de smukke genstande til skue gennem glasdørene og gemme de mere praktiske ejendele væk i de dele af skabet, der er helt dækket til.

Det smukke møbelsæt af egetræ er fra Sanibell – find det her.

© Completvvs.dk

5. Skab en eksklusiv tråd

Et materiale som messing er utrolig effektivt til at skabe et eksklusivt og lækkert look – og det kræver kun få elementer at få skabt en rød tråd, der kan smitte af på hele udtrykket i rummet.

Skift for eksempel din toiletrulleholder, din toiletbørste eller dit spejl ud. Så kan du hurtigt skabe forandring uden de store anstrengelser.

Både toiletbørsten og den vandrette og lodrette toiletrulleholder er fra Unidrain.

© Completvvs.dk