© Geberit

De matte overflader hitter – her er produkterne til dit badeværelse

I løbet af det sidste par år er den stilfulde, hvide og matte overflade virkelig blevet populær på badeværelset, og du kan få den på både armaturer, betjeningsplader og porcelæn.

I løbet af de seneste to år er den hvide, matte overflade virkelig blevet populær på badeværelset. Og det kan vi godt forstå – de matte, keramiske overflader giver nemlig en følelse af eksklusivitet, samtidig med at den er diskret og elegant.

Men det er altså ikke kun håndvasken, du kan få i det matte look, selvom det oftest er den, vi tænker på først. Tværtimod kan du også få det på blandt andet toilet og betjeningspanelet og på den måde få skabt en rød tråd i indretningen.

Herunder har vi samlet nogle af de produkter til badeværelset, du lige nu kan få i den stilfulde, hvide og matte overflade.

Håndvasken

Vi starter med den oplagte – håndvasken. Lige nu kan du for eksempel finde tre håndvaske fra Geberit iCon Light-serien i mat.

Håndvaskene i Geberit iCon-serien er karakteriseret af de rene, geometriske linjer og indvendige afrundede vaske – og Light-serien med dets små vaske er helt perfekte til det lille badeværelse.

Har du plads til en større vask, kan du også finde den klassiske Geberit Icon-håndvask i mat hvid.

Geberit Icon-håndvask i mat hvid og med armatur i mat stort.

© Geberit

– Med Geberit AquaClean Sela i mat har vi nu en portefølje af matte produkter, der er designet til at fungere sammen i perfekt harmoni. Der er et stort udvalg af kombinationsmuligheder med en lang række produkter i hvid mat fra både Geberit ONE og iCon serien, fortæller Per Holleufer.

© Geberit

Betjeningspanelet

Til et væghængt toilet som Geberit AquaClean Sela kræves også et betjeningspanel, og det er næsten en skam, hvis du ikke får videreført det matte look hertil. Valget af betjeningspanel er nemlig vigtigt, da det er en del af det samlede udtryk på badeværelse.

Lige nu kan du hos Geberit få blandt andet betjeningspanelerne Sigma20, Sigma30 og Sigma70 i mat.

To runde knapper med elegante designringe kendetegner Sigma20-betjeningspladerne.

© Geberit

De innovative Sigma70-betjeningsplader har et minimalistisk og nærmest svævende design. Det kommer i flere forskellige farver og materialer, og du kan få det i både hvid mat og sort mat.

© Geberit