10 stilrene spejle til badeværelset

Er du med på den nyeste trend indenfor spejle?

Spejle med afrundede kanter

... og særligt de helt cirkulære spejle ser vi overalt i indretningen lige nu. Det giver rummet et anderledes udtryk end de traditionelle rektangulære spejle, og kan placeret i ethvert rum.

spejl make up spejl badeværelse moebe

© Moebe

Wall Mirror

Formet i ét stykke fremstår dette runde spejl flot og enkelt. Spejlet er opholdt af et let og smukt formet stykke metal. Det runde spejl kan give en flot kontrast til badeværelsets firkantede fliser på væggene. Spejlet findes i tre størrelser: 70 cm. Ø, 50 cm. Ø eller 30 cm. Ø.

Wall Mirror, Moebe.

spejl make up spejl badeværelse skagerak

© Skagerak

Hidden Mirror

Et håndholdt spejl er essentielt på badeværelset, og netop denne version er tilmed også pyntende. Spejlet er gemt under en kurvet egetræs skulptur, og kan dermed blive gemt væk, og tilmed beskyttet, når det ikke er i brug.

8,5 cm. Ø, 10,5 cm H, 499,95 kr., Skagerak.

spejl make up spejl badeværelse muuto

© Muuto

Framed Mirror

Dette spejl fra Muuto er en nytænkning af det klassiske spejl. Med to forskellige størrelser og tre forskellige farver, er spejlene rigtig flotte mixet sammen på tværs af form og farve.

Framed Mirror, Muuto.

spejl make up spejl badeværelse gubi

© Gubi

Circular

Dette spejl forener på smukkeste vis glas og læder, hvilket giver et helt særligt udtryk. Spejlet findes i tre forskellige størrelser, og man kan tilmed vælge imellem tre forskellige farver læder. De tre forskellige størrelser kan også kombineres på væggen, og skabe et anderledes og spændende udtryk.

Circular, 4.980,00 kr., Gubi.

spejl make up spejl badeværelse normann copenhagen

© Normann Copenhagen

Horizon Mirror

Et flot spejl med lækre geometrisk former vil med garanti opfriske dit badeværelse. Spejlet er forsynet med en praktisk afsætningsplads, hvor et tandpastakrus eller en mindre vase med blomster, vil stå fint.

Vægspejl, 999,00 kr., Normann Copenhagen.

spejl make up spejl badeværelse aytm

© AYTM

Angui Floor Mirror

Et gulvspejl er vigtigt i hjemmet. Dette spejl er let og minimalistisk i dets design, og vil derfor kunne stå flot på selv det lille badeværelse.

Angui floor mirror, AYTM.

spejl make up spejl badeværelse hay

© Hay

Strap Mirror

De runde spejle er et sort hit for tiden, og denne model fra Hay er ikke en undtagelse, og med dets minimalistiske design er den perfekt at have hængende på badeværelset.

Strap Mirror, 1.149,00 kr., Hay.

spejl make up spejl badeværelse mater

© Mater

Sophie Mirror

Mater har lanceret en ny og enkel serie af spejle. Spejlene er inspireret af gamle tønder og har i siderne synlige søm, som tilfører spejlet det rustikke udtryk.

50 cm. Ø, 1.995,00 kr., Mater.

spejl make up spejl badeværelse hey there hi

© Hey There Hi

Anywhere Shelf

En flot gallerihylde er også egnet til badeværelset. Denne hylde sælges med et flot rundt spejl, som har fået sin faste plads på hylden. Ved siden af spejlet er der plads til forskellige pyntegenstande, eller diverse hverdagsprodukter.

Findes i eg og røget eg, 999,00 kr., Hey There Hi.

spejl make up spejl badeværelse woud

© Woud

Pocket Mirror

Dette spejl er både praktisk og designmæssigt smukt. Spejlet er designet til, at kunne opbevare småting man har brug for i hverdagen – om det er solbriller, creme eller øreringe er op til dig og dine behov. Spejlet findes i to størrelser: 26 cm. Ø og 32 cm. Ø.

Pocket Mirror, Woud.

Relaterede Artikler