Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

7 lysestager med hver deres særpræg

Lysestager kan have en stor effekt på indretningen og sætte prikken over i'et.

© Menu

Når det varme møder det kolde

Giv din stue et enkelt, men alligevel effektivt udtryk. Denne lysestage har den funktion, at højden kan justeres mens lyset brænder.

Det lyse rattan giver en super fin kontrast til messingen - og er med til at give en følelse af intimitet og varme til omgivelserne.

Duca Candle Holder, 499,95 kr., Kroyer-Saetter-Lassen.

© Bjørn Wiinblad

Nyhed fra Bjørn Wiinblad

Bjørn Wiinblad er kendt for sine poetiske og unikke figurer, og vi forstår godt, hvorfor de er populære. Disse lysestager er en nyfortolkning af Wiinblads originale lysestage, Eva.

Giv vindueskarmen et kunstnerisk og sjovt twist, ved enten at have den stående alene - eller ved at kombinere den med de andre skønne modeller fra samme kollektion.

Eva Lysestage, 149,95 kr., Bjørn Wiinblad.

© Hübsch

Farverig palet i glas

Flammen fra stearinlyset reflekteres smukt og roligt i disse glaslysestager fra Hübsch. Lysestagerne findes i en stor variation af forskellige farver.

Glas Lysestage, fra 170 kr., Hübsch.

© &Klevering

Sjovt og livligt indslag

Denne palmeformet lysestage vil helt sikkert skabe liv og hygge i hjemmet. Indret en mere dekorativ vindueskarm og placer eventuelt en grøn plante ved siden af.

Palme Lysestage, 355 kr., &Klevering.

© Georg Jensen

Den klassiske detalje til stuen

Denne Bloom Botanica lysestage fra Georg Jensen er en tidløs lysestage, der kan finde plads i mange danske hjem. Det blanke rustfrie stål giver et roligt udtryk og egner sig især på et sofabord iblandt Coffee Table bøger.

Bloom Botanica Lysestage, 999 kr., Georg Jensen.

© Hay

Stearinlys som lysestage

En lysestage siger du? Med Pillar Candle fra Hay får du et stearinlys og en lysestage smeltet sammen i én. Hvis du ønsker et farverigt udtryk i dit hjem, så findes der et større udvalg af forskellige farvekombinationer af denne populære Pillar Candle.

Pillar Candle, fra 249 kr., Hay.

© STOFF Nagel

Kreer et smukt mønster i vindueskarmen

Hvis man anskaffer sig flere end én af disse Stoff Nagel lysestager, kan man nemt eksperimentere med det visuelle udtryk. Lysestagerne har nemlig den fordel, at de kan stables på hinanden, hvilket giver et spændende udtryk. En samling af disse vil klæde enhver vindueskarm.

STOFF Nagel Lysestage, fra 299 kr., Stoff Nagel.

Relaterede Artikler