9 coffee table books som både pynter og inspirerer

Lad disse smukke bøger pifte din indretning op og skabe personlighed i dit hjem.

Coffee table books i indretningen

De store, tykke og gerne farverige coffee table books er efterhånden blevet en trend i indretningen. Derudover indeholder de populære bøger ofte masser af inspiration og god viden. Brug dem på hylden, i glasskabet, på sofabordet eller sågar på gulvet og skab masser af personlighed i dit hjem.

© Gyldendal

Et opslagsværk der skiller sig ud

I denne bog præsenterer Mads Nørgaard og Anne Christine Persson en lang række danske modemærker og branchens vigtigste aktører såsom modebosser, modeller og stylister, som har været med til at skabe den danske modeverden gennem de sidste 100 år.

Bogen vækker i den grad opsigt med de store, tykke bogstaver og den iøjnefaldende blå farve, som kan være med til at pifte din indretning op.

Dansk modeleksikon, 400 kr., Mads Nørgaard - køb den her.

© Gyldendal

Fra kongeligt porcelæn til telefonbokse

Her får du på én og samme tid en historiebog, en opslagsbog og en status på dansk design lige nu.

Bogen tager dig med på en designmæssig rejse helt fra kongeligt porcelæn til telefonbokse. Du får ganske enkelt historien om, hvordan Danmark er blevet et innovativt designland, som får stor opmærksomhed og anerkendelse verden over. Bogens skrappe, orange farve giver dig mulighed for at bruge den som et frisk pust i din indretning.

Du kan sagtens placere bogen sammen med andre coffee table books, da dens orange farve sikrer, at den skiller sig ud og kommer til sin ret.

Dansk Design, 600 kr., fundet hos Bog & Idé - køb den her.

© Lannoo

Inspiration og gode tips

Lad dig inspirere af ni nordiske hjem samt interiørdesigner Katrine Martensen-Larsens bedste råd og tips til din indretning.

I denne bog lærer du på en praktisk og visuel måde at prioritere og udforske den nordiske stil, samt hvordan du skaber et personligt og harmonisk hjem.

Bogens omslag er prydet med et flot og nordisk inspireret billede i neutrale farver, som gør, at den på diskret vis kan pynte i ethvert hjem.

Nordic Moods, 300 kr., fundet hos Bahne - køb den her.

© Thames & Hudson Ltd

Fra uddøende til verdenskendt

Få et dybdegående indblik i modeikonet Tom Fords designarbejde med blandt andet Gucci, som han formåede at forvandle fra et uddøende mærke til den luksuriøse virksomhed, vi kender den for i dag.

Bogens karakteristiske, sorte omslag med store hvide bogstaver vidner om en sans for design, og med bogen kan man give enhver indretning kant og personlighed.

Tom Ford, 1.000 kr., fundet hos Moodings - køb den her.

© Universe Publishing

Til dig der drømmer om at se alt

Denne bog rummer hele 1.000 eventyr for alle aldre. Den giver dig inspiration til fantastiske, sjove og livsbekræftende aktiviteter verden over.

Hav bogen stående fremme for at minde dig selv om alt det, du har i vente eller det, som du måske har oplevet. Bogen kan tilføre masser af personlighed til din indretning, og dine gæster vil helt sikkert bemærke den.

The bucket list, 249 kr., fundet hos Luxoliving - køb den her.

© Thames & Hudson Ltd

Et snert af eksklusivitet

Med denne bog kan du tilføre et lille snert af eksklusivitet til dit hjem. Den populære Chanel-bog kan med sit enkle og luksuriøse udtryk gøre underværker for din indretning.

I bogen indvies du i private arkiver, når fantastiske designs skabt af Coco Chanel afsløres. Bliv meget klogere på det eksklusive brands historie og lad dig inspirere.

Chanel, 329 kr., fundet hos Moodings - køb den her.

© teNeues Publishing Group

Bliv klog på alle de ikoniske værker

Denne bog giver dig alt det, som en coffee table bog skal indeholde: Fantastiske billeder, skarp tekst, smukt design og masser af inspiration, som giver dig lyst til at bladre bogen igennem om og om igen.

Bogen giver dig et indblik i en række møbler fra Fritz Hansen ud fra flotte billeder og gode fortællinger, og du bliver meget klogere på alle de ikoniske værker. Bogen er flot og ganske enkel, og den ville passe perfekt ind i et typisk nordisk hjem.

In Perfect Shape, 499 kr., fundet hos Luxoliving - køb den her.

© teNeues Publishing Group

Blomstrende hjem

Lad denne smukke, farverige bog pynte i dit hjem og lad dig samtidig inspirere til, hvordan du kan bruge blomster og blade i dit hjem.

Bogen indeholder nemlig en opløftende, inspirerende og praktisk vejledning til dette. Bogen er tilmed spækket med flotte og inspirerende billeder af blomstrende hjem, hvilket bogens smukke omslag i den grad vidner om.

Grandiflora, 399 kr., fundet hos Luxoliving - køb den her.

© Strandberg

For børn og barnlige sjæle

Denne bog fortæller os historien bag det gode danske design, som vi alle kender og omgiver os med, og den fortæller det i et sprog, så både unge og gamle kan være med.

Vi får et indblik i designerens arbejde med problem, proces og produkt, og der er fokus på æstetik, skønhed og glæden ved det gode håndværk. Lad bogen supplere dine flotte danske designs i dit hjem og lad den være prikken over i'et i din indretning.

Den lille bog om dansk design, 250 kr., fundet hos bog & Idé - køb den her.