© LAUFEN

De unikke designelementer gør en verden til forskel på badeværelset her

De stilsikre og organiske designelementer på Helens badeværelse bidrager både med en større rumfølelse og et blødere look – og så løser de problemet med skråvægge.

Lækkert design kan gøre en verden til forskel. Det bliver vi bekræftet i gang på gang, og Helen Petersens badeværelse fra 2022 er ingen undtagelse.

Her står keramiske produkter med organiske og unikke former og troner sig frem til glæde for både øjet og planløsningen.

Helen arbejder til daglig hos badeværelsesproducenten LAUFEN, og det er da også herfra, hun har fundet sine keramiske produkter til badeværelset – nærmere bestemt fra ILBAGNOALESSI-kollektionen, der er designet af den italienske designerstjerne Stefano Giovannoni.

Den fritstående håndvask og toilettet er begge fra LAUFENs ILBAGNOALESSI-kollektion. Find dem her.

© LAUFEN

Fritstående håndvask

Det var kærlighed ved første blik, da Helen opdagede de to produkter fra ILBAGNOALESSI-kollektionen.

– Jeg forelskede mig i toilettet og håndvasken allerede den første dag, jeg trådte ind i udstillingen i Køge. Søjlevasken var det første, der fangede mit øje, da den er så unik i forhold til, hvad man ellers ser i de fleste hjem. Jeg synes, den er noget af det smukkeste, der findes.

Håndvasken har dog også en praktisk fordel på Helens badeværelse.

– Da vi besluttede os for at opføre badeværelset i sin tid, vidste vi, at de skrå vægge kunne blive en udfordring. Men da søjlevasken kan stå frit og placeres hvor som helst i rummet, var det den perfekte løsning for os.

Med inspiration fra naturen

ILBAGNOALESSI-kollektionen fra LAUFEN blev designet af Stefano Giovanni tilbage i 2002 og skabte dengang (helt forståeligt) stor opmærksomhed på grund af sine revolutionerende former. I dag er det stadig en af de mest succesfulde internationale badeværelsessamlinger.

Giovanni blev inspireret af naturens sten og skabte alle produkterne med udgangspunkt i stenens runde former – hvilket både er tydeligt på toilettets bløde låg og på den fritstående håndvask på Helens badeværelse.

– De runde og enkle former giver mig en følelse af elegance. Og så bidrager de til en større rumfølelse i et ellers lille badeværelse med både lige og skrå vægge, fortæller Helen.

De keramiske designelementer blødgør altså hele udtrykket på badeværelset og efterlader desuden Helen med et helt unikt badeværelse til trods for de ellers klassiske valg og hvide vægge.

– Jeg synes, produkterne bidrager med lækre, enkle og unikke designs. Jeg kan godt lide ikke at indrette mit hjem som de fleste andre, da jeg elsker at skille mig lidt ud.