© Geberit

Bidetet er tilbage, og det er der en helt særlig årsag til

Glem alt om 70’er bidetet. Nutidens moderne douchetoiletter er designet til både æstetik og design – og de er klar til at indtage dit badeværelse endnu en gang.

Et bidet står måske klarest i din hukommelse som en slags ekstraudstyr på forældrenes badeværelse tilbage i 70’erne. Den lille kumme, som mest af alt lignede en fusion mellem en håndvask og et minibadekar, hittede nemlig stort gennem en årrække i parcelhus-Danmark som en toiletpapirsbesparende tilføjelse til toiletbesøget.

Men selvom de færreste nye badeværelser er udformet med bidet, er den franske opfindelse, der daterer helt tilbage til 1700-tallet, en af de mest hygiejniske løsninger, der findes. Heldigvis kan du nemt få fordelene fra bidet på dit badeværelse derhjemme, uden at skulle have den ekstra kumme stående. I dag findes der innovative douchetoiletter, som har rengøring med vand indbygget – og som ovenikøbet kan bidrage med godt design.

Vi gør dig klogere på, hvad et toilet med bidet er – og hvorfor det er meget mere hygiejnisk end toiletpapir.

Moderne design

Glem alt om 70’er bidetet, der fyldte op på bedsteforældrenes flisebeklædte badeværelse. I Geberits moderne douchetoiletter er bidet-funktionen designet med hensyn til både æstetik og funktion. Toilettet har en elegant og minimalistisk stil, der passer ind i æstetikken, uanset om du er til farvede fliser, elegant marmor eller hvide vægge på badeværelset. Og et nyt toilet kan hurtigt ændre udtrykket i hele badeværelset.

Sidst, men ikke mindst: Den automatiske skylle- og tørrefunktion kan frigøre dig helt fra at købe toiletpapir – og løbe tør for det i tide og utide.

Et væghængt toilet er ikke bare flot, men gør også rengøringen af toilettet nemmere.

© Geberit

Det hygiejniske valg på badeværelset

Et douchetoilet er, som navnet foreskriver, et toilet, der har en indbygget douchefunktion. Det betyder helt konkret, at en målrettet vandstråle skyller dig ren efter et toiletbesøg som alternativ til et ellers stort forbrug af toiletpapir.

Måske lyder det lidt for eksotisk i dine ører – men i virkeligheden er det meget mere hygiejnisk, end du måske tror. Hvis du bruger et douchetoilet, reducerer du nemlig spredningen af bakterier, da vand rengør meget mere effektivt end papir.

Hertil kommer, at Geberits AquaClean-toiletter er væghængte, hvilket gør det langt nemmere at udføre en ordentlig rengøring både under og omkring toilettet.

Geberits AquaClean Sela er et elegant toilet, der med sit minimalistiske udtryk passer perfekt ind på et hvilket som helst badeværelse.

© Geberit