© VOLA

Personliggør dit badeværelse med disse uimodståelige farver og former

Du kan forvandle et helt badeværelse ved at udskifte udseendet på bare ét element. Vi taler selvfølgelig om armaturet, som kommer med et hav af kombinationsmuligheder – og disse har mere wauw-faktor, end du kan drømme om.

Et armatur kan ikke blot bidrage med vand. Dets design har nemlig en enorm betydning for udseendet på badeværelset – hvis du da tænker lidt ud af boksen. Det kommer nemlig i langt flere udgaver end krom og messing.

Armaturgiganten VOLA har for eksempel baseret deres klassiske og ikoniske 111-produkt på et modulært designsystem, så du har næsten ubegrænsede valgmuligheder. I 111-serien kan du vælge mellem hele 15 forskellige farver foruden krom og messing og en række eksklusive metalfarver. Derudover har du mulighed for at sammensætte dit helt eget armatur ved at kombinere greb, udløb, dækplade eller roset sammen med udvalgte tilbehørsdele.

Kort sagt: Mulighederne er mange! Se med her, og bliv inspireret af armaturer fra VOLA i forskellige farver og former, så du kan sætte et personligt præg på dit badeværelse.

Klassisk design

De første VOLA-armaturer blev designet tilbage i 1968 af Arne Jacobsen, der især er kendt for at være designeren bag blandt andet Ægget og Svanen. Arne Jacobsens idé var allerede fra start at skabe et vægindbygget armatur, hvor alle de tekniske dele var gemt væk, og hvor funktion og æstetik var i højsædet. Heraf blev armaturet 111 skabt. Siden er 111-modulsystemet blevet udbygget og forfinet, så du nu kan sammensætte dit armatur, så det passer til lige netop dit badeværelse.

Med et 111-armatur fra VOLA får du altså en stilren og tidløs designklassiker – men med masser af muligheder for at slippe kreativiteten og personligheden løs ved at skræddersy din helt egen variant.

Forskellige muligheder

De forskellige farver på armaturet kan skabe vidt forskellige udtryk på dit badeværelse. De hvide armaturer på billederne herover er med til at skabe et minimalistisk, skandinavisk og afdæmpet look. Modsat skaber de røde armaturer herunder et helt anderledes iøjnefaldende, dristigt og legende udseende.

På samme måde kan du også skabe forskellige udtryk ved hjælp af formerne på dit armatur. Er du til den kantede tud, eller vil du bløde looket på badeværelset op med mere rundede og organiske former?