© Geberit

Her er tricket, der kan give dig et væghængt toilet uden at bryde væggen ned

Væghængte toiletter er ikke altid lette at montere, men der findes altså en måde, hvorpå du kan spare både tid og besvær.

Hvis du går med drømmen om at få et væghængt toilet på badeværelset, ved du måske allerede nu, at det ikke nødvendigvis er helt ligetil. For har du ikke den rette grundkonstruktion i væggen, kan du ikke få en indbygget cisterne – og selv med den rette grundkonstruktion skal indbygningscisternen jo lige monteres, hvis du ikke har den i forvejen.

Men sådan behøver det altså ikke at være. Der findes nemlig en løsning, som er både lettere og giver dig flere muligheder for, hvordan du få installeret dit væghængte toilet.

Let montering

Løsningen skal findes hos et såkaldt cisternemodul, som nærmest udgør en ekstra minivæg på toilettet. Cisternemodulet Geberit Monolith har en overflade af glas, og bag det minimalistiske ydre gemmer sig en ekstra slank cisterne samt den nødvendige sanitetsteknik.

Du slipper altså for at skulle have brudt væggen ned, da modulet hurtigt og nemt kan monteres og sluttes til de eksisterende vand- og afløbsledninger. Så får du det væghængte toilets enkle og elegante udseende, men uden besværet ved at installere det.

Geberit Monolith er her installeret sammen med douchetoilettet Geberit AquaClean Sela.

© Geberit