6 højtalere til badeværelset

Det kan være svært at høre musik eller følge med i radioen, når du står i badet. Men med disse smarte og trådløse højtalere kan du tage musikken med på badeværelset.

Raumfeld One S

Den tyske højtalerproducent Raumfeld skaber fremragende trådløs lyd i alle husets rum. Deres One S-højtaler kontrolleres via en app, og så er den designet til at modstå høj luftfugtighed, hvilket gør den perfekt til badeværelset.

Højtaler, 'One S', fås i sort og hvid, ca. 2.495 kr., Raumfeld.

Beoplay A2

BeoPlay A2 er en bærbar bluetooth-højttaler, som har et stilrent design og en høj batterilevetid. Højtaleren er kun på størrelse med en bog i hardcover, så det er intet problem, at have den med rundt - også hvis du skal høre musik på badeværelset.

Højtaler, 'A2', fås i grå, grøn og sort, 2499 kr., Beoplay.

Kohler Moxie Showerhead

Med Kohler Moxie Showerhead kan du tage musikken med helt ind under bruseren. Det er et brusehoved med indbygget bluetooth-højtaler, der gør det muligt at afspille musik fra din telefon, mens den ligger i sikker afstand fra bruseren.

Brusehoved, 'Moxie', ca. 1.300 kr., Kohler.

Harman Kardon Esquire Mini

Esquire mini er en smuk minihøjtaler du kan have glæde af overalt - også på badeværelset!

Minihøjtaler, 'Esquire Mini', fås i 7 forskellige farver, ca. 985 kr., Harman Kardon.

Bose Soundlink Mini II

Bose Soundlink Mini II er en klassisk bluetooth-højtaler, men lyden er i en klasse for sig i betragtning af, hvor lille den er. Højttalerens design gør, at du kan placere den næsten hvor som helst - eksempelvis på badeværelset.

Minihøjtaler, 'Soundlink Mini II', fås i sort og grå, 1.699 kr., Bose.

Sonos PLAY:1

Sonos' højtaler PLAY:1 er en smart og elegant højtaler med klokkeklar lyd, som er perfekt til brug på badeværelset, da den er designet til at modstå høj luftfugtighed.

Højtaler, 'PLAY:1', fås i sort og hvid, 1.699 kr., Sonos.

Relaterede Artikler