Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

6 højtalere til badeværelset

Det kan være svært at høre musik eller følge med i radioen, når du står i badet. Men med disse smarte og trådløse højtalere kan du tage musikken med på badeværelset.

Raumfeld One S

Den tyske højtalerproducent Raumfeld skaber fremragende trådløs lyd i alle husets rum. Deres One S-højtaler kontrolleres via en app, og så er den designet til at modstå høj luftfugtighed, hvilket gør den perfekt til badeværelset.

Højtaler, 'One S', fås i sort og hvid, ca. 2.495 kr., Raumfeld.

Beoplay A2

BeoPlay A2 er en bærbar bluetooth-højttaler, som har et stilrent design og en høj batterilevetid. Højtaleren er kun på størrelse med en bog i hardcover, så det er intet problem, at have den med rundt - også hvis du skal høre musik på badeværelset.

Højtaler, 'A2', fås i grå, grøn og sort, 2499 kr., Beoplay.

Kohler Moxie Showerhead

Med Kohler Moxie Showerhead kan du tage musikken med helt ind under bruseren. Det er et brusehoved med indbygget bluetooth-højtaler, der gør det muligt at afspille musik fra din telefon, mens den ligger i sikker afstand fra bruseren.

Brusehoved, 'Moxie', ca. 1.300 kr., Kohler.

Harman Kardon Esquire Mini

Esquire mini er en smuk minihøjtaler du kan have glæde af overalt - også på badeværelset!

Minihøjtaler, 'Esquire Mini', fås i 7 forskellige farver, ca. 985 kr., Harman Kardon.

Bose Soundlink Mini II

Bose Soundlink Mini II er en klassisk bluetooth-højtaler, men lyden er i en klasse for sig i betragtning af, hvor lille den er. Højttalerens design gør, at du kan placere den næsten hvor som helst - eksempelvis på badeværelset.

Minihøjtaler, 'Soundlink Mini II', fås i sort og grå, 1.699 kr., Bose.

Sonos PLAY:1

Sonos' højtaler PLAY:1 er en smart og elegant højtaler med klokkeklar lyd, som er perfekt til brug på badeværelset, da den er designet til at modstå høj luftfugtighed.

Højtaler, 'PLAY:1', fås i sort og hvid, 1.699 kr., Sonos.

Relaterede Artikler