Onepot-pasta lavet i airfryer
© Styling: Lone Kjær, Foto: Tia Borgsmidt

Opskrift på onepot-pasta med rejer og ricotta lavet i airfryer

Varm din airfryer op, og glæd dig over, at du kan tilberede hele måltidet i den. Maden passer næsten sig selv, og resultatet er comfort food i verdensklasse.

Onepot-pasta med rejer og ricotta

Supernem pastaret lavet helt i airfryeren – rejer og ricotta giver denne middagsret raffineret smag.

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Onepot

  • ½ løg
  • fed hvidløg
  • ½ courgette
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. tørret oregano
  • ½ dåse cherrytomater
  • 125 g pasta
  • 3½ dl bouillon
  • 50 g babyspinat
  • 100 g frosne optøede rejer
  • flagesalt og peber
  • ½ lille bundt persille

Saltet ricotta

  • ½ bæger ricotta
  • flagesalt og peber
  • ½ citron, revet skal

Sådan gør du

Onepot-pasta

  1. Tænd din airfryer på 200o.
  1. Pil og hak løget.
  1. Pres hvidløgene.
  1. Skær courgetten i små tern.
  1. Vend løg med hvidløg, courgetter, olivenolie og oregano, og fordel i skuffen på din airfryer.
  1. Lad det stege ca. 10 min. Vend rundt i det undervejs.
  1. Tilsæt tomater, pasta og bouillon.
  1. Pastaen skal være dækket af væde.
  1. Giv det ca. 30 min., indtil pastaen er mør.
  1. Rør rundt i det undervejs.
  1. Skyl spinaten, og slyng den tør.
  1. Kom rejer og spinat i pastaretten, og giv det yderligere ca. 2 min.
  1. Smag til med flagesalt og peber.
  1. Skyl og hak persillen.

Servering

  1. Rør ricotta med flagesalt, friskkværnet peber og revet citronskal.
  1. Drys persille over pastaen, og servér med ricotta.