Grøntsager i karry
© Tia Borgsmidt. Styling: Lone Kjær

Opskrift på nem karryret spækket med grøntsager på under 30 minutter

En af vores absolutte favoritter er denne spicy curry med masser af grøntsager, grøn karry og kokosmælk. Servér grøntsagerne med kogt bulgur, og nyd med masser af frisk koriander.

Grønsager i grøn karry

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 røde peberfrugter
  • 500 g gulerødder
  • 200 g aspargesbroccoli
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. grøn karry
  • 4 dl bouillon
  • 1 dåse kokosmælk
  • Flagesalt og peber

Tilbehør

  • 3 dl fuldkornsbulgur
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 bundt frisk koriander
  • 2 spsk. salte peanuts

Sådan gør du

  1. Pil og hak løgene. Pres hvidløgene. Skær peberfrugterne i strimler.
  1. Skræl gulerødder, og skær i strimler.
  1. Skær bunden af aspargesbroccoli.
  1. Tilbered fuldkornsbulgur som angivet på emballagen.
  1. Varm olien i en gryde, og steg løg og hvidløg i grøn karry et kort øjeblik.
  1. Tilsæt peberfrugter og gulerødder, og vend rundt.
  1. Tilsæt bouillon, og læg låg på gryden, og lad det simre ved svag varme i ca. 10 min.
  1. Tilsæt kokosmælk og aspargesbroccoli, og lad retten simre ved svag varme i yderligere ca. 5 min.
  1. Smag retten til med flagesalt og peber.

Servering

  1. Snit forårsløg fint.
  1. Anret bulgur og grøntsager i grøn karry i skåle.
  1. Top med forårsløg, frisk koriander og peanuts.

LÆS OGSÅ