Bulgur med kål, saftig kylling og karryristede kikærter
En skøn hverdagsmad du kan lave på under 30 minutter!
Af
Lone Kjær
— 15. november 2023
Bulgur med kål, kylling og karryristede kikærter
Bulgur er perfekt i hverdagsretter, hvor det skal være ekstra nemt, da bulgur har en kort tilberedningstid. Her får bulguren selskab af karryristede kikærter og saftig kylling.
Undgå at skærmen slukker
Ingredienser
2
personer
Bulgur med kål
1
dl
bulgur
2
dl
bouillon til kogning
½
lille spidskål
¼
tsk.
salt
¼
tsk.
sukker
1
grønne peberfrugter
½
avokado
1
appelsiner
Kylling
1
kyllingebrystfilet uden skind og ben
½
tsk.
stødt karry
1½
spsk.
olivenolie til stegning
flagesalt og peber
Ristede kikærter
¼
spsk.
olivenolie
50
g
kogte kikærter
½
tsk.
stødt karry
¼
tsk.
flagesalt
Sådan gør du
Bulgur med kål
Skyl bulgur, og kog som angivet på emballagen i bouillon.
Halvér kålen, fjern stokken, og snit kålen fint.
Drys med salt og sukker, og kram den godt.
Snit peberfrugterne.
Halvér avokado, fjern stenen, og skær i lameller.
Skræl appelsinerne, og skær i skiver.
Kylling
Bank kødet lidt med en kødhammer.
Krydr med karry, flagesalt og peber.
Varm olien på en pande, og steg kyllingen i ca. 5 min. på hver side, til kødet er mørt.
Ristede kikærter
Varm olien på en slip let-pande, og rist kikærter i karry ved god varme, til de er gyldne.