Kikærter i rød karry
© Tia Borgsmidt

Kikærter i rød karry med svampe og pak-choi

En spicy, sund, vegetarisk energibooster, som er lynhurtig at lave. Servér karryen med enten naanbrød eller brune ris.

Kikærter i rød karry

Denne vegetariske thairet er både mild og stærk i smagen på den gode måde. Hvis du savner kød, kan du altid tilføje kylling. Velbekomme!

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 pers.

  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 pak-choi (kan erstattes af 1 kinakål)
  • 250 g blandede svampe
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. rød karrypasta
  • 1 spsk. friskrevet ingefær
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 dåse kikærter
  • 1 bundt frisk koriander
  • Sojasauce
  • Limesaft

Tilbehør

  • Naanbrød eller brune ris

Sådan gør du

Kikærter i rød karry

  1. Pil og hak løget.
  1. Pres hvidløget.
  1. Rengør pak-choi, og skær igennem på langs.
  1. Rens svampene.
  1. Varm olien i en pande, og tilsæt karrypasta.
  1. Steg løg, hvidløg og ingefær sammen med svampe og pak-choi.
  1. Steg ved god varme i ca. 3 min., og ryst panden imens.
  1. Tilsæt kokosmælk og afdryppede kikærter, og kog op.
  1. Smag til med sojasauce og limesaft.
  1. Servér med lune naanbrød, og top med koriander.
Kikærter i rød karry

Skåle fra The Travelling Band, spisepinde fra Den Kinesiske Købmand, hørserviet fra Merci Merci.

© Tia Borgsmidt