Nudelsuppe med æg
© Tia Borgsmidt. Styling: Lone Kjær

Tøm køleskabet med denne nemme og smagfulde nudelsuppe

Nudelsuppe er virkelig nemt at lave og altid utrolig lækkert. Du kan nemt erstatte grøntsagerne i opskriften med dem, du har i skuffen, og nyd, at noget så enkelt smager så dejligt.

Nudelsuppe med grøntsager og æg

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 4 æg
  • 50 g fuldkornsnudler
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rød chili
  • 2 baby-bok choy
  • 2 peberfrugter
  • 1 spsk. friskrevet ingefær
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 1⁄2 liter grøntsagsbouillon
  • 2 spsk. sojasauce
  • 1-2 spsk. fiskesauce
  • 1 spsk. sesamfrø til drys
  • Thaibasilikum

Sådan gør du

Nudelsuppe

  1. Kog æggene i ca. 8 min.
  1. Pil æggene, og halvér dem.
  1. Kog nudlerne som angivet på emballagen, og afdryp.
  1. Pres hvidløgene. Flæk chilien, skrab kornene ud, og hak chilien fint.
  1. Skær bunden af bok choy, og skær dem i kvarte. Skær peberfrugter i strimler.
  1. Varm olien i en stor gryde, og svits chili, hvidløg og ingefær med peberfrugter.
  1. Kom bouillon i gryden, og kog op.
  1. Tilsæt pak choi, og kog i ca. 5 min., til kålen er mør, men stadig har lidt bid.
  1. Smag suppen til med soja- og fiskesauce.

Servering

  1. Fordel nudlerne i 4 skåle.
  1. Hæld suppe og grøntsager over.
  1. Fordel halverede æg i suppen, og drys med sesamfrø.
  1. Pynt med thaibasilikum.

LÆS OGSÅ