Stegt nudelsalat med teriyakioksekød, sprøde grøntsager og peanuts
Det er ultranemt at lave en stegt nudelsalat. At det så tilmed er sundt og smager dejligt, er blot en bonus. Har du rester tilovers, kan den fint spises til frokost dagen efter.
Undgå at skærmen slukker
Ingredienser
2
personer
Sprøde grøntsager
½
lille spidskål
1
gulerødder
100
g
grønne bønner
½
bundt forårsløg
1
spsk.
sojasauce
Teriyakioksekød
½
spsk.
olivenolie
200
g
oksekød i strimler
2
spsk.
teriyakisauce
Topping
½
bundt frisk koriander
1
spsk.
peanuts
Sådan gør du
Kog nudlerne som angivet på emballagen, og afdryp.
Fjern de yderste blade og stokken fra kålen, og snit den fint.
Skær gulerødder i strimler. Nip bønnerne. Snit forårsløg.
Varm olien på en pande, og steg kødet 2-3 min. på hver side. Tilsæt teriyaki, og tag kødet af panden.
Steg kål, gulerødder og bønner et par minutter på samme pande.
Tilsæt nudler, og vend rundt.
Tilsæt sojasauce, og steg et par minutter.
Anret de stegte nudler i skåle sammen med grønt og teriyakistegt kød.