Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Østers med citron, persille og rugbrødsflager

Fine farver i nytårsmenuens forret, serveret på Barbara Barrys Curtain Call fra Wedgwood.

© Pia Enghild

østers 4 stk.
brød 4 tynde skiver
persille 2 spsk., hakket
olivenolie 1 spsk., god og syrefri
citron 1 tsk.

Læg et stykke rugbrød i fryseren i ca. 2 timer, dette gør brødet hårdt, og du kan nu skære helt tynde skiver med en brødkniv.

Læg brødskiverne på en bageplade, og bag ved 180°, til de er tørre, ca. 10-15 min. Åbn østersene med en østerskniv, og fjern evt. skaldele og snavs på østerskanter.

Hak persille, og bland olie med citronsaft. Servér østersene dryppet med citronolie, strøet med persille og med sprøde rugbrødsflager til.