Burrata med sprødt forårsgroent, boghvede og frisk basilikum.jpg
© Styling: Lone Kjær, Foto: Tia Borgsmidt

Burrata med sprødt forårsgrønt, boghvede og frisk basilikum

Sprød og virkelig lækker forret, som smager af lune forårsaftener.

Burrata med sprødt forårsgrønt, boghvede og frisk basilikum

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Sprødt forårsgrønt

  • 1 spsk. boghvedekerner
  • ½ agurk
  • ½ bundt radiser
  • ½ potte frisk basilikum
  • 1 avocadoer
  • citron, saften
  • olivenolie
  • flagesalt og peber
  • 1 burrater
  • surdejsbrød
  • olivenolie

Sådan gør du

Sprødt forårsgrønt

  1. Rist boghvedekerner sprøde på en tør pande.
  1. Knus agurken, halvér den, og fjern kernerne med en ske.
  1. Skær agurken i grove stykker.
  1. Rens radiserne, og skær i skiver.
  1. Nip blade af basilikum. Halvér avocadoerne, fjern stenene, og skær avocadoerne i tern.
  1. Dryp citronsaft over.

Servering

  1. Vend forsigtigt agurk med radiser, avocado og basilikum, og anret i 4 skåle.
  1. Afdryp burrata, og halvér.
  1. Fordel en halv burrata over hver skål med salat, og dryp olivenolie over.
  1. Krydr med flagesalt og peber, og drys med ristet boghvede.
  1. Servér forretten med skiver af surdejsbrød og olivenolie.