© Styling: Lone Kjær, Foto: Tia Borgsmidt Forret Burrata med sprødt forårsgrønt, boghvede og frisk basilikum Sprød og virkelig lækker forret, som smager af lune forårsaftener. Af Lone Kjær — 03. april 2024 Burrata med sprødt forårsgrønt, boghvede og frisk basilikum Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Sprødt forårsgrønt 1 spsk. boghvedekerner ½ agurk ½ bundt radiser ½ potte frisk basilikum 1 avocadoer citron, saften olivenolie flagesalt og peber 1 burrater surdejsbrød olivenolie Sådan gør du Sprødt forårsgrønt Rist boghvedekerner sprøde på en tør pande. Knus agurken, halvér den, og fjern kernerne med en ske. Skær agurken i grove stykker. Rens radiserne, og skær i skiver. Nip blade af basilikum. Halvér avocadoerne, fjern stenene, og skær avocadoerne i tern. Dryp citronsaft over. Servering Vend forsigtigt agurk med radiser, avocado og basilikum, og anret i 4 skåle. Afdryp burrata, og halvér. Fordel en halv burrata over hver skål med salat, og dryp olivenolie over. Krydr med flagesalt og peber, og drys med ristet boghvede. Servér forretten med skiver af surdejsbrød og olivenolie. Relateret Forret Opskrift på fyldte, grillede blæksprutter i krydderolie Forret Opskrift på dampede sommergrøntsager med hollandaise Forret Opskrift på jordbær bagt i vanilje og zumak med pisket feta og sprødt brød Forret Opskrift på grillet avocado med spicy yoghurt og dukkah Forret Lækre vegetariske forretter – læs med og bliv sulten Forret Polentasticks og teriyaki-broccoli med fetacreme