Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Tuntatar med sprød malt og koriandercreme

Servér denne skønne forret med tuntatar med sprød malt og koriandercreme på flotte skeer og brug tun til sushi - så får du det bedste resultat.

© Anders Schønnemann

Opskrift på tuntatar med sprød malt og koriandercreme

SPRØD MALT maltrugbrød daggammelt 50 g TUNTATAR frisk tun 300 g (spørg efter tun til sushi) rød chili 1 stk. friskklippet purløg 2 spsk. lime saft af 1 stk. mirin 2 spsk. sesamolie ristet sorte sesamfrø 1 spsk. KORIANDERCREME creme fraiche 18%, 2 dl frisk koriander 1 bundt salt og peber • Riv rugbrødet fint, og rist det sprødt i ovnen ved 150 grader i ca. 10 min. • Skær tunen ud i fine tern. Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint. Vend tun med chili, purløg, limesaft, mirin, og smag til med sesamolie. • Blend creme fraiche med koriander til en creme, og smag til med salt og peber. • Anret tataren på skeer med lidt koriandercreme. Drys med sesamfrø og maltrugbrød.