© Anders Schønnemann

Tuntatar med sprød malt og koriandercreme

Servér denne skønne forret med tuntatar med sprød malt og koriandercreme på flotte skeer og brug tun til sushi - så får du det bedste resultat.

Opskrift på tuntatar med sprød malt og koriandercreme

SPRØD MALT maltrugbrød daggammelt 50 g TUNTATAR frisk tun 300 g (spørg efter tun til sushi) rød chili 1 stk. friskklippet purløg 2 spsk. lime saft af 1 stk. mirin 2 spsk. sesamolie ristet sorte sesamfrø 1 spsk. KORIANDERCREME creme fraiche 18%, 2 dl frisk koriander 1 bundt salt og peber • Riv rugbrødet fint, og rist det sprødt i ovnen ved 150 grader i ca. 10 min. • Skær tunen ud i fine tern. Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint. Vend tun med chili, purløg, limesaft, mirin, og smag til med sesamolie. • Blend creme fraiche med koriander til en creme, og smag til med salt og peber. • Anret tataren på skeer med lidt koriandercreme. Drys med sesamfrø og maltrugbrød.