Opskrift på små hapsere med stenbiderrogn og porre
© Anders Schønnemann

Opskrift på små hapsere med stenbiderrogn og porre

Appetitlig lille haps, som er nem at lave. Servér den til et glas køligt hvidvin.

Små hapsere med stenbiderrogn og porre

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Friterede porrer

  • ½ lille porre
  • ¼ dl hvedemel
  • 1 dl olie til fritering
  • fint salt

Stenbiderrogn

  • ¼ lille rødløg
  • 25 g renset stenbiderrogn
  • ½ dl cremefraiche 38%
  • salt og peber
  • spæde urter til pynt

Sådan gør du

Friterede porrer

  1. Skær porren i tynde skiver, og skyl dem.
  1. Tør porrerne godt, inden de vendes i melet.
  1. Varm olien i en gryde, og steg porrerne, til de er gyldne og sprøde.
  1. Læg dem til afdrypning på et stykke fedtsugende papir, og drys med salt.

Stenbiderrogn

  1. Hak løget fint.
  1. Tag lidt stenbiderrogn fra til pynt.
  1. Rør resten med cremefraiche og rødløg, og smag til med salt og peber.
  1. Anret stenbiderrogn på skeer, og top med porre, resten af rognen, og pynt med spæde urter.