© Anders Schønnemann Forret Opskrift på små hapsere med stenbiderrogn og porre Appetitlig lille haps, som er nem at lave. Servér den til et glas køligt hvidvin. Af Lone Kjær — 20. marts 2024 Små hapsere med stenbiderrogn og porre Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Friterede porrer ½ lille porre ¼ dl hvedemel 1 dl olie til fritering fint salt Stenbiderrogn ¼ lille rødløg 25 g renset stenbiderrogn ½ dl cremefraiche 38% salt og peber spæde urter til pynt Sådan gør du Friterede porrer Skær porren i tynde skiver, og skyl dem. Tør porrerne godt, inden de vendes i melet. Varm olien i en gryde, og steg porrerne, til de er gyldne og sprøde. Læg dem til afdrypning på et stykke fedtsugende papir, og drys med salt. Stenbiderrogn Hak løget fint. Tag lidt stenbiderrogn fra til pynt. Rør resten med cremefraiche og rødløg, og smag til med salt og peber. Anret stenbiderrogn på skeer, og top med porre, resten af rognen, og pynt med spæde urter. Relateret Forret Jordskokcreme toppet med stenbiderrogn og karse Forret Vichyssoise med karamelliserede løg og frisk timian Forret Selleripuré med spicy bløde løg og sprøde rødebedechips Forret Opskrift på sprøde bruschetta med krabbe og fennikel Forret Hvide asparges, sennepscreme og frisé i sprød tærte Forret Bagt selleri med beurre blanc og sort trøffel