
Smørrebrødsfavorit lancerer overdådig pålægschokolademad, som du aldrig har fået den før!
Hvem vil ikke gerne slutte frokosten af med en dessert? Aamanns har føjet en sød overraskelse til menukortet, der har fået folk til tasterne. Vi har testet den.
AfMed rugbrødet som en klar frokostfavorit, er det danske køkken især kendt for højtbelagt smørrebrød.
Og med klassikere som fiskefilet, hønsesalat og kartoffelmaden er smørrebrødet en disciplin, der primært har tilhørt det salte køkken.
Indtil nu.
Det populære smørrebrødsmekka Aamanns har netop givet smørrebrødet et sødt tvist i jagten på den perfekte dessert i deres restaurant, og pålægschokolademaden er blevet føjet til menukortet hos restaurant Aamanns 1921.
"Chokolademaden er noget, som mange af os er vokset op med og har et barnligt kærlighedsforhold til. Det er den mest dessert-agtige ret inden for smørrebrød, og derfor giver det mening, at vi som smørrebrødsrestaurant skulle give den kærlig opmærksomhed, siger ejer og grundlægger af Aamanns, Adam Aamann, til Bobedre.dk.






