Tilbehør til tapasfad med ost – moutarde pepperoni
© Stine Christiansen, Nordic Skovdal

Opskrift på moutarde pepperoni

Har du et ostefad på menuen, er du godt på vej. Sæt prikken over i'et på dit ostefad med denne vidunderlige opskrift på Moutarde pepperoni, der er et perfekt tilbehør til oste.

Moutarde pepperoni:

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 portioner

Det skal du bruge:

  • 83 g peberfrugt i tern
  • 50 g sukker
  • ¼ dl eddike
  • ¼ dl vand
  • ¼ tsk. sambal oelek, knust chili

Sådan gør du:

  1. Bring peberfrugt, eddike, sukker og vand i kog. Lad det koge for svag varme til peberfrugten er mør og lagen kogt til sirup.
  1. Smag til med chili, kom på glas, og afkøl.
  1. Server moutarde pepperoni til osten sammen med knækbrød.
  • Moutarde kan også laves på grønne tomater eller rødløg.