Hjemmelavet ispind med jordbær
© Peter Kam

Opskrift på 4 hjemmelavede ispinde med mango, blåbær, jordbær og ananas

Hjemmelavede ispinde er små himmerigsmundfulde. Lad dig friste af disse fire læskende ispinde, hvor eksotiske frugter blander sig med danske bær.

Hjemmelavet ispind med ananas og lime © Peter Kam

Ananasis med lime og mynte

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • 2 isforme
  • 2 ispinde
  • 1½ dl ananasjuice
  • 4 tynde skiver lime, øko
  • 2 topskud mynte
  • 25 g mørk chokolade
  • 2 tsk. kokosmel
  • 2 citrongræs

Sådan gør du

  1. Skær bunden af citrongræs, og fjern de yderste blade. Skær til, så citrongræs svarer til længden af en ispinden.
  1. Hæld ananasjuice i fire isforme, og put mynte og 2 skiver lime i hver form.
  1. Frys i en time.
  1. Stik nu citrongræs i hver is, og frys færdig.
  1. Smelt chokoladen i vandbad i en lille skål. Dyp isene i chokoladen, drys
  1. med kokos, og spis!
Hjemmelavet ispind med blåbær © Wichman+Bendtsen

Ispinde mes blåbær

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk

Kompot

  • 60 g blåbær
  • ½ dl vand
  • ½ tsk. vaniljepulver
  • ½ spsk. honning

Skyrblanding

  • 1 dl skyr eller græsk
  • ½ tsk. vaniljepulver
  • ½ spsk. honning

Sådan gør du

  1. Put alle ingredienser til blåbærkompotten i en kasserolle, og bring i kog.
  1. Lad blandingen simre i 5 min. Sæt til side, så den kan køle af.
  1. Rør alle ingredienser til skyrblandingen sammen.
  1. Fordél skiftevis 1 spsk. af af den afkølede blårbærkompot og 1 spsk. af skyrblandingen i isformene, til alt er brugt.
  1. Put en pind i hver form, og sæt på frys i mindst 4 timer.

LÆS OGSÅ

Hjemmelavet ispind med mango og kokos © Wichman+Bendtsen

Ispinde med mango og passionsfrugt

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • ½ mangoer
  • ¼ dåse kokosmælk, den cremede del
  • ¼ tsk. vaniljepulver
  • ¼ spsk. akaciehonning
  • 1 modne passionsfrugter
  • Evt. saften af 1 lime

Sådan gør du

  1. Blend mangokødet til puré.
  1. ør den tykke, cremede del af kokosmælken sammen med vaniljepulver og honning.
  1. Rør passionsfrugtkød sammen med limesaften.
  1. Fordel mango, kokos og passion i 8 isforme, gerne skiftevis i lag.
  1. Put en ispind i hver form, og frys ned i mindst 2-3 timer før servering.
Hjemmelavet ispind med jordbær © Peter Kam

Nem jordbæris på pind

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • 66 g jordbær
  • 33 g banan
  • 50 g vaniljeskyr
  • ⅓ dl mælk
  • tsk. vaniljesukker

Sådan gør du

Blend alle ingredienser sammen, og fordel i seksisforme.

Kom på frost i mindst 3 timer.

Tip: Du kan bruge både friske og frosne jordbær. I sæsonen er det lækkert med de friske.

LÆS OGSÅ