© decoholic.org

8 fantastiske køkkener, hvor fliser og trægulv smukt spiller sammen

Det er ikke et spørgsmål om enten fliser eller enten trægulv i køkkenet - det er et både-og.

Overgang mellem fliser og trægulv

Har man sagt A behøver man nødvendigvis ikke sige B. Sagt med andre ord: der behøver ikke at kun at være enten fliser eller kun trægulv i et køkkenalrum.

Her er en samling på 8 køkkener, der alle hver især har deres twist på brugen af fliser og træ på gulvet i køkkener og køkkenalrum.

Billedene herover og herunder stammer fra en lejlighed i Barcelona.

Det kræver muligvis en god - og dyr - gulvlægger eller det store kørekort i handyman at gøre noget lignende derhjemme i privaten, men effekten er guddommelig og værd at gå efter.

Kilde: decoholic.org

Fliser og trægulv som rumadskillelse

Skal du ikke ud i avanceret træskærerarbejde, så kan du opnå en lignende effekt med en klar og skarp overgang mellem flisegulvet i køkkenet og trægulvet i alrummet.

Med de smukke á la arabique-fliser i køkkenet herunder er det ikke nødvendigt med flydende overgange mellem træ og fliser. Waow-effekten er der allerede i rigt mål i fliserne alene.

Fliser under spisebordet

Det er den store mode i dag at lægge ægter tæppe eller et kelimtæppe ind under spisebordet. Problemet er, at tekstiler og mad ikke rigtigt går i spænd. Vi du gerne give en smuk farverig bund til dit spisebord, så er fliser også altid en mulighed.

Sildebensparket

Eller gå amok i luksuøst sildebensparket i glaserede forskelligefarvede fliser. Eksemplet her stammer fra danske Made a Mano. Se flere andre eksempler på indretning med fliser hos Made a Mano her.

Fliser under køkkenøen

Eller læg fliser med et levende mønster ind under en fremrykket kogeø.

Der er mere gulvinspiration at hente i de øvrige billeder fra Pinterest her i galleriet.