Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

8 fantastiske køkkener, hvor fliser og trægulv smukt spiller sammen

Det er ikke et spørgsmål om enten fliser eller enten trægulv i køkkenet - det er et både-og.

© decoholic.org

Overgang mellem fliser og trægulv

Har man sagt A behøver man nødvendigvis ikke sige B. Sagt med andre ord: der behøver ikke at kun at være enten fliser eller kun trægulv i et køkkenalrum.

Her er en samling på 8 køkkener, der alle hver især har deres twist på brugen af fliser og træ på gulvet i køkkener og køkkenalrum.

Billedene herover og herunder stammer fra en lejlighed i Barcelona.

Det kræver muligvis en god - og dyr - gulvlægger eller det store kørekort i handyman at gøre noget lignende derhjemme i privaten, men effekten er guddommelig og værd at gå efter.

Kilde: decoholic.org

Fliser og trægulv som rumadskillelse

Skal du ikke ud i avanceret træskærerarbejde, så kan du opnå en lignende effekt med en klar og skarp overgang mellem flisegulvet i køkkenet og trægulvet i alrummet.

Med de smukke á la arabique-fliser i køkkenet herunder er det ikke nødvendigt med flydende overgange mellem træ og fliser. Waow-effekten er der allerede i rigt mål i fliserne alene.

Fliser under spisebordet

Det er den store mode i dag at lægge ægter tæppe eller et kelimtæppe ind under spisebordet. Problemet er, at tekstiler og mad ikke rigtigt går i spænd. Vi du gerne give en smuk farverig bund til dit spisebord, så er fliser også altid en mulighed.

Sildebensparket

Eller gå amok i luksuøst sildebensparket i glaserede forskelligefarvede fliser. Eksemplet her stammer fra danske Made a Mano. Se flere andre eksempler på indretning med fliser hos Made a Mano her.

Fliser under køkkenøen

Eller læg fliser med et levende mønster ind under en fremrykket kogeø.

Der er mere gulvinspiration at hente i de øvrige billeder fra Pinterest her i galleriet.

Håndplukket til dig