© Sofacompany

5 dekorative lænestole, der kan løfte indretningen i din stue

En lænestol er det perfekte møbel til at skabe blikfang, og den kan være prikken over i’et i din indretning. Find inspiration til dit næste køb her.

Lænestolen er ikke bare (ekstremt) behagelig at sidde i. Den kan også fuldende din indretning og bidrage med lige præcis det æstetiske touch, din stue står og mangler.

Hvordan gør man så det? Vælger du en lænestol i samme farve og design som din sofa, kan du skabe visuel ro og sammenhæng i rummet. Omvendt kan du virkelig skabe blikfang og en spændende indretning ved at vælge en lænestol, der skiller sig ud.

Brug lænestolen til at skabe en hyggelig læsekrog i hjørnet, eller sæt den sammen med sofaen for at skabe en lukket zone, der byder op til samtale. Du kan selvfølgelig også placere den i både børneværelse, soveværelse, entré eller køkkenalrum for at skabe ekstra siddeplads eller simpelthen bare tilføre indretningen noget ekstra.

Alt i alt er der ufattelig mange muligheder med lænestole. Men hvilken skal du vælge? Vi har samlet 5 bud fra Sofacompany herunder, som du kan lade dig inspirere af.

© Sofacompany

1. Babette

Synk ned i den bløde loungestol Babette med de lækreste, runde former. Stolen er ikke bare smuk at betragte, men også praktisk, idet den har en diskret drejefod, som gør den fleksibel at indrette med. Samme effekt har de runde former, som får loungestolen til at tage sig flot ud fra alle vinkler.

Babette, fra 4.699 kr.

© Sofacompany

2. Judi

Judi-lænestolen her er opkaldt efter Judi Dench, der spillede M i James Bond-franchisen – og referencen er da også på sin plads. Et mere glamourøst look skal du lede længe efter, og samtidig er stolen så klassisk, at du ikke bliver træt af designet lige foreløbig – hvis nogensinde.

Judi, fra 3.999 kr.

© Sofacompany

3. Lucy

Her er et glimrende eksempel på en lænestol, der stritter ud, og som kan fungere som et statement piece i sig selv. Retro-looket er virkelig på vej tilbage, og den koboltblå farve er jo simpelthen ikke til at stå for.

Lucy, fra 2.899 kr.

© Sofacompany

4. Oscar

Oscar-lænestolen sender tankerne mod cognac og en eksklusiv levestil. Mon ikke, man også hurtigt kan komme til at drømme sig væk, når man synker ned i det lækre lædersæde og lige lukker øjnene … Et enkelt og ikonisk design, der passer flot ind i de fleste hjem. Oscar fås også i en tekstil-variant til 3.999 kr.

Oscar, fra 6.699 kr.

© Sofacompany