11 minimalistiske entréer du vil elske

Det er her, førstehåndsindtrykket dannes, så det er bestemt ikke lige meget, hvordan du indretter det.

Den minimalistiske entré

Entréen er det første rum, som møder os, når vi træder ind i et hjem. Det er her, førstehåndsindtrykket dannes, når vores gæster træder ind ad døren, og derfor er det vigtigt, at vi har fokus på at skabe visuel ro, orden og ikke mindst en hyggelig atmosfære i entréen.

Der er mange ting, der skal tages højde for, når vi indretter entréen - alt fra praktisk opbevaring til spejle og belysning. Vi har samlet 11 minimalistiske entréer, som kan inspirere dig til, hvordan du skaber visuel ro i entréen og samtidig integrerer praktiske løsninger.

Entré med hyggelig atmosfære

Et smukt gulvtæppe skaber en rolig og hyggelig atmosfære i denne entré, mens det store spejl reflekterer lyset rundt i rummet og samtidig fungerer som et dekorativt element.

En fin bænk er brugt som opbevaring til interiørobjekter, men kan samtidig også bruges som siddeplads, når man skal have skoene på.

Opbevaring, opbevaring, opbevaring

Opbevaring er i fokus i denne entré, hvor der er fundet plads til flere smarte opbevaringsløsninger på meget lidt plads. Farverne er holdt sorte og hvide, hvilket understreger den minimalistiske stil og skaber visuel ro i rummet.

Indbygget opbevaring

En diskret, indbygget opbevaringsløsning er tænkt ind i indretningen af denne entré. På den måde slipper man for, at opbevaringsløsningerne fylder ud i rummet og tager plads. Det blanke betongulv og de hvide vægge får modspil fra en rå murstensvæg, som ses i forgrunden.

Sort/hvid entré

Denne entré har alt det, der er essentielt i netop dette rum. Der er opbevaringsplads, et stort spejl og to små skamler. Alt sammen stilrent design, som er perfekt afstemt og skaber et knivskarpt minimalistisk udtryk.

Stilren entré

En sort dør giver en cool effekt i denne minimalistiske entré, hvor vægge, gulve og lofter er holdt hvide. Entréen er indrettet med forskellige opbevaringsløsninger og et tæppe, der bryder de stilrene linjer en smule og skaber hygge og atmosfære i rummet.

Multifunktionelle møbler

Her går funktionalitet og æstetik op i en højere enhed og skaber tilsammen en gennemført, praktisk og ikke mindst smuk entré. Den praktiske bænk fungerer som kombineret siddeplads og skoopbevaring, og matcher det lyse gulv.

Integreret skabsvæg

Et flot, stort opbevaringsmøbel er integreret i arkitekturen i dette hus og fungerer som praktisk opbevaring i entréen. Den sorte opbevaringsvæg får modspil fra betongulvet og den fine vinduesramme i træ.

Masser af lys og opbevaringsplads

Med en stilren New Yorker væg formår man her at lukke masser af lys ind i entréen, hvilket får rummet til at syne større. De fine opbevaringsmøbler er valgt i hvid, hvilket understøtter det lyse udtryk og gør, at entréen ikke ser proppet ud.

Minimalisme med et tvist

De sorte og hvide nuancer understøtter her den minimalistiske stil og bidrager dermed til at skabe visuel ro i rummet. Samtidig formår de fine, mønstrede klinker at bryde de stilrene og minimalistiske linjer og på den måde give rummet karakter.

Hyggeligt og praktisk

Forskellige træelementer og to brune læderpuder giver hygge og komfort i denne entré, som byder på både skuffe- og hyldeopbevaring samt praktiske knager til overtøjet.

Derudover er der lavet en integreret siddeplads, som også er rigtig praktisk i entréen.

Praktisk entré

Praktiske klinker, masser af opbevaring og siddepladser. Denne entré emmer af praktik og funktionalitet, hvilket i den grad understøttes af den gennemgående enkle, minimalistiske stil.